Garanti Bankası QR Kodu İle Kartsız Para Çekme

Merhabalar bu yazımda çok faydalı bir hizmet olan Garanti Bankası QR kodu ile kartsız para çekme işleminden bahsedeceğim çünkü günlük yaşamda çoğu zaman ATM kartımızı yanımıza almayı unutabiliyoruz ve acil para çekmemiz gerektiğinde zor durumda kalıyoruz tam bu noktada Garanti Bankası kullanıcıları mağdur olmuyor ve ATM kartı yanında olmasa bile bir tıkla para çekebiliyorlar.


Garanti Bankası QR Kodu İle Kartsız Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?

Öncelikle aşağıdaki işlemleri yapabilmek için "Garanti Cep" veya "Garanti One" mobil uygulaması akıllı telefonumuzda yüklü olması gerekmektedir.

İşlem Sırası
  1. Garanti Mobil şubenize giriş yapın
  2. İşlemler menüsüne tıklayın
  3. Para çekme butona basın
  4. Paranın çekileceği hesabı seçin
  5. Çekilecek miktarı yazın
  6. "Şimdi Çek" butonuna basın


bankacılık işlemlerigaranti qr kodla kartsız para çekme

Garanti ATM'sinden sırasıyla "Giriş > Para Çekme > QR Kodu İle Para Çekme" basın karşınıza gelen QR kodunu telefonumuzdan okutalım ve işlem tamam atm 3-5 saniye içeresinde paranızı teslim edecektir. 

Lütfen bu işlemleri yaparken ATM başından ayrılmayınız!


Alternatif Garanti Bankasından Kartsız Para Çekme İşlemi

Diyelimki telefonuzun kamerası bozuk ve QR kodu okutamıyorsunuz bu durumda "Cebe Havale" seçeneğini kullanarak kendi cep telefonuza para gönderin ve gelen referans kodu ile paranızı anında çekin.

Ve diğer bankalardan nasıl kartsız para çekilir öğrenmek isterseniz.

QR Kodu İle Atm'den Kartsız Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?

yazımızı okuyabilirsiniz

Etiketler: garanti qr kodu ile kartsız para çekme,garanti kartsız para çekme,garanti qr kodla para çekme,garanti qr kodu ile kartsız para çekme 2018

Yorumlar