2019 Yılı Bankaların Günlük Para Çekme Limitleri

Bankalardan açtırmış olduğumuz hesaplardan kolay bir şekilde para çekebilmemiz ya da alışverişlerde kullanabilmemiz amacıyla banka tarafından hesap kartları bizlere teslim edilmektedir. Bu hesap kartımız ile bankamıza ait ATM noktalarından ya da ortak ATM noktaları üzerinden para çekimi yapabilmekteyiz. Ancak, para çekme işlemlerinde her zaman için istediğimiz limitlerde işlem yapmamız mümkün değildir. Bankaların günlük para çekme limitleri olduğundan dolayı, ancak bu limitlere kadar nakit çekimi yapılabilmektedir.

Akbank Günlük Para Çekme Limiti
Akbank’tan bir banka hesabı açtırmış olan kişiler, kartlarının özelliğine göre farklı limitlere para çekebilecektir. Neo Business Kart için 4.000 TL, Neo Birebir Kart için 2.000 TL ve Neo Kart Classic kart kullananlar da 1.500 TL çekim yapabilmektedir.

Türkiye İş Bankası Günlük Para Çekme Limiti
Türkiye İş Bankası’ndan aldığınız hesap kartı ile gün içerisinde toplamda 1.500 TL para çekebilirsiniz. Bu limitin üstü için şubeden işlem yapılmalıdır.

Garanti Bankası Günlük Para Çekme Limiti
Garanti Bankası’ndan hesap kartı olanlar, 24 saat içerisinde toplamda 2.000 TL para çekebileceklerdir. Bu miktarın üstünden belirli komisyon alınmaktadır.

QNB Finansbank Günlük Para Çekme Limiti
Finansbank’ın vermiş olduğu Cardfinans banka kartı ile tek seferde ve gün içerisinde en fazla 1.500 TL para çekilebilmektedir.

Yapı Kredi Bankası Günlük Para Çekme Limiti
Bireysel banka müşterileri, Yapı Kredi Bankası’ndan aldıkları hesap kartlarından, günde toplam 3.500 TL para çekimi yapabilmektedir.

Türk Ekonomi Bankası Günlük Para Çekme Limiti
TEB banka kartınızı kullanarak, günlük para çekme limiti dahilinde 1.000 TL çekebilirsiniz.

Not: Tüm bankalarda QR Kodu ile günlük para çekme limiti 500 TL olmuştur.



Etiketler: günlük para çekme limiti, bankaların günlük para çekme limiti.

Yorumlar