Akbank 4425 Telefon SMS Bankacılığı

Akbank’ın müşterilerine yönelik geliştirmiş olduğu sms bankacılığı hizmeti sayesinde, kullandığınız hesabınızın bakiyesini sorgulayabilir ya da bankaya başvuru yapıp onaylanan kredi kartınızı teslim aldıktan sonra ilk şifresinin belirlenmesini sağlayabilirsiniz. Akbank 4425 SMS bankacılığı hizmeti sayesinde, internet bağlantısı kuramadığınız anlarda bile ücretsiz olarak bu işlemleri yapabilirsiniz. Göndereceğiniz kısa mesajlar ile yapacağınız sorgulama işlemlerinde, tarifeniz üzerinden sadece 1 SMS ücreti alınacaktır. Eğer mevcut bir SMS paketiniz varsa, ücret tahsil edilmeyecek ve sms miktarınızdan tahsilat yapılacaktır.

Akbank SMS İle Hesap Bakiyesi Nasıl Öğrenilir?

İnternet bağlantısı kuramadığınızda ve hesabınızda ne kadar paranız olduğunu bilmediğiniz durumlarda, Akbank 4425 sms bankacılığı hizmetinden faydalanarak hesap bakiyenizi anında görüntüleyebilirsiniz. Bu işlem için 444 25 25 Akbank müşteri hizmetlerini arayabileceğiniz gibi daha kısa sürede sms üzerinden  de işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Hesap bakiyenizi öğrenmek için hazırlayacağınız sms için MOBIL yazıp 4425’e kısa mesaj göndermelisiniz. Ardından bankada bulunan hesaplarınızın bakiye bilgileri size gönderilecektir.

 

Akbank SMS İle Neo Kart Şifre Alma Nasıl Yapılır?

Sahip olduğunuz Neo Kart için henüz şifre belirlememişseniz, sms bankacılığı sayesinde anında şifre belirleyebilirsiniz. Bunun için BKSIFRE yazıp kart numaranızın son 4 hanesini bir boşluk bırakarak 4425'e göndermelisiniz.

Hazırlanan bu kısa mesaj gönderildikten sonra banka tarafından bir şifre gönderilecektir. Bu şifreniz ile ATM’den işlem yapabilir ve kısa sürede dilediğiniz şifrenin kartınıza tanımlanmasını sağlayabilirsiniz.

Etiketler: akbank sms ile hesap bakiyesi, akbank sms ile kart şifresi alma.

Yorumlar