CEPTETEB Dosya Masrafsız Kredi Örnek Hesaplama

Cepteteb Kredi HesaplamaNakit ihtiyacı olan kişilere 30 bin TL’ye kadar dosya masrafsız kredi kullanmalarını sağlayan Türk Ekonomi Bankası (TEB), aynı zamanda bu hizmetinde banka şubesine gelme zorunluluğunu da ortadan kaldırmıştır. Bundan dolayı dileyen her vatandaşımız gelir belgesi olmasa bile bu kredi paketine başvuruda bulunabilir. Ancak, kullanıcıların CepteTEB hizmetlerinden faydalanıyor olması gerekmektedir.

Dosya masrafsız kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin, Cepte TEB için oluşturulan internet sitesi üzerinden ya da mobil bankacılık uygulamaları üzerinden kredi başvurusu yapmaları mümkündür.
Hızlı bir şekilde yapılacak başvuru işlemleri için en az 1.000 TL en fazla da 30 bin TL için başvuru yapabilirsiniz.

CepteTEB 10.000 TL Kredinin Hesaplaması

Cepte TEB üzerinden yapılacak kredi başvuruları için 10 bin TL göz önüne alındığında, hesaplama şu şekilde olabilecektir.

  • Kredi Tutarı: 10.000 TL
  • Kredi Faiz Oranı: %1,39
  • Aylık Taksit: 509,04 TL
  • Sigorta Masrafı: 169,11 TL
  • Geri Ödenecek Kredi Tutarı: 12.216,83 TL

Kampanya Ne Zaman Bitiyor?

Söz konusu kredi paketi genel başvurular için geliştirilmiştir. Bundan dolayı Cepte TEB üzerinden dilediğiniz zaman kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi Notumu Nasıl Öğrenebilirim?

Kredi başvurusu yapmadan önce kredi notunuzun yeterli olup olmadığını anlamak istiyorsanız, Findeks’in internet sitesi üzerinden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Kredi notunuzun yeterli olduğunu anladıktan sonra da, dosya masrafsız kredi paketine başvuru yapabilirsiniz.

Cepte TEB İhtiyaç Kredisine SMS İle Başvuru Yapabilir Miyim?

Cepte TEB’in kredi paketine yalnızca internet sitesi üzerinden başvurular kabul edilmektedir. Bundan dolayı internete bağlandıktan sonra başvurunuzu yapmanız gerekecektir.

Etiketler: cepteteb dosya masrafsız kredi nedir, cepteteb dosya masrafsız kredi hesaplama,cepteteb kredi hesaplama 2018,

Yorumlar