Denizbank 3280'e Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank’ın geliştirdiği sms bankacılığı hizmetlerinden dolayı, kişilerin kredi başvurusunda bulunmaları için artık şubelere gitme zorunluluğu bulunmamaktadır. Bunun yerine cep telefonlarından gönderecekleri sms ile kredi ön başvurusunda bulunabilirler. Ön başvuru olarak değerlendirilecek olan işlemlerde, banka size olumlu geri dönüş yaparsa, Denizbank şubelerine gitmeniz gerekecektir. Ancak, banka şubesinde yalnızca sizden istenen evrakları teslim edip, kredi sözleşmesini de imzalamanız gerekecektir. Bundan dolayı herhangi bir zaman kaybınız olmayacaktır. Denizbank sms ile kredi başvurusu işlemlerinde kullanılacak olan numara ise 3280’dir.

Denizbank Sms İle Anında Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru yapmaya karar veren bireyler, ilk olarak cep telefonlarından mesaj servisine giriş yapmalıdırlar. Ardından da aralarında bir boşluk bırakarak sırasıyla KREDIM bir boşluk TC kimlik numaralarını yazmalı, bu kısa mesajı da 3280’e göndermelidirler.

Hazırladıkları kredi başvuru mesajını gönderdikten en fazla 10 dakika sonra, Denizbank tarafından kredi başvuru sonucunuz cep telefonunuza iletilecektir. Banka, yapılan başvuru işlemini incelerken, kredi notu, gelir durumu ve banka geçmişinize bakacaktır. Bu inceleme sonrasında da sizin için uygun olan en üst limiti belirleyerek, başvuru sonucunuzu iletirken sizlere bildirecektir.

Başvuru Sonucunuz Olumluysa Ne Olur?

Bankanın ilettiği sonuçta başvuru sonucunuz ve onay almışsanız ne kadara kadar kredi kullanabileceğiniz belirtilecektir. Olumlu bir şekilde sonuç aldığınız başvurularınızda, kesinlikle 1 hafta içerisinde bankaya giderek kredinizi tahsil etmelisiniz. Eğer 1 haftalık süre geçtikten sonra krediyi almak isterseniz, ne yazık ki yeniden bir başvuru yapmanız gerekecektir.

Etiketler: denizbank sms ile kredi, denizbank sms ile kredi başvurusu

Yorumlar