IBAN'dan Hesap Numarası Bulma Uygulaması

IBAN'dan hesap numarası çözümleme aracı (uygulaması)'nı kullanarak, para transferi işlemlerinde yaşadığınız problemleri çok kısa bir sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde, IBAN numarasının içerisinde bulunan banka kodu, hesap numarası, şube kodu ve swift kodu bilgilerine de çok kısa bir sürede ulaşma şansına sahip olacaksınız.

 

Bankacılıkta IBAN Nedir?

IBAN numarası, bankacılık işlemlerinde bilindiği gibi çok fazla kullanılmaktadır. Bu işlemler sırasında kullanılan IBAN tabiri için bir açıklama yapacak olursak açılımından başlayabiliriz. Bu kelimenin açılımı International Ban Account Number şeklindedir. Bu kelimenin bankacılık işlemlerinde kullanılmasının nedeni ise, kişilere 16 haneli bir numara belirlenmesi ve bu numara sayesinde de kişilerin tüm para transferlerini hızlı bir şekilde yapabiliyor olmasıdır. Yani, IBAN numarası kullanarak hangi banka olursa olsun anında para transferi işlemi yapabilecek, hesap numarası ya da şube numarası gibi bilgilere de hiçbir şekilde ihtiyaç duymayacaksınız. Bu sayede, TR ile başlayan ve toplamda 16 haneli olan IBAN numarasını kullanarak, sizler de bankacılık işlemlerinizde büyük bir avantaj elde edebilirsiniz.

IBAN Çözümleme Aracı

IBAN çözümleme uygulaması kullanarak anında IBAN numarasından şube kodunu ya da banka bilgilerini bulabileceksiniz. Uygulamaya IBAN numarasını yazdıktan sonra çözümle butonuna tıklamanız ile birlikte, hesap numarası bilgileri, IBAN numarasının hangi bankaya ait olduğu ve bankanın para transferleri işlemlerinde kullanılan şube kodunun ne olduğunu, tüm detayları ile birlikte öğrenme şansına sahip olacaksınız.




Etiketler: iban çözümleme uygulaması, ibandan hesap numarası bulma.

Yorumlar