Kredi Kartı Limiti Sms İle Yükseltme (arttırma) İşlemi

kredi kartı limitini sms ile arttırma
SMS ile kredi kartı limit arttırma işlemi yapmak isteyen kişiler için bankaların oluşturmuş olduğu özel numaralar bulunmaktadır.

Bu numaralara kişiler telefonlarından hazırlayacakları kısa mesajları gönderdiklerinde otomatik olarak inceleme yapılacak ve banka onayı alınması halinde de limit artışı anında kredi kartına yansıtılacaktır.

Özellikle acil ihtiyaçlarda bu yöntem kişilere büyük kolaylık sağlamaktadır.


Yapı Kredi Bankası World Kredi Kartı SMS İle Limit Arttırma

Yapı Kredi Bankası’ndan World özellikli kredi kartı kullanan kişiler, tek bir kısa mesaj ile kredi kartı limitlerini arttırabilmektedir. Bunun için LIMIT, kredi kartı numarasını son 6 hanesi ve aylık gelir bilgisi aralarında birer boşluk bırakılarak yazılmalı ve 4411’e kısa mesaj gönderilmelidir.  (Örnek; LIMIT 123123 2000)

 

SMS  ile Garanti Bonus Kredi Kartı Limit Yükseltme

Garanti Bankası müşterilerinin kullanmış olduğu Bonus kredi kartları için de sms ile kredi kartı limit arttırma işlemi yapılabilmektedir. Bunun için ARTIR, İstenilen kredi kartı limiti, kredi kartı numarasının son 6 hanesi ve aylık net gelir bilgisi birer boşluk bırakılarak yazılmalı ve kısa mesaj 3340’a gönderilmelidir.

 

SMS ile Akbank Axess Kredi Kartı Limit Arttırmak

Axess kredi kartları için aralarında birer boşluk bırakılarak, LIMIT, kart numarası son 4 hane, aylık net gelir ve talep edilen limitin yazılıp 4556’ya gönderilmesi gerekmektedir.

 

SMS ile Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Limiti Arttırma İşlemi

Finansbank’a ait kredi kartlarınız için limit arttırmak istediğinizde LIMIT yazıp 2273’e kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Banka, inceleme sonrasında yeni bir kredi kartlı limiti belirleyip, kartınıza yansıtacaktır.

Sms ile yapabilecekleriniz sadece kredi kartı limitini arttırmayla sınırlı değil, ayrıca kredi başvurunuzu da yapabilirsiniz. Sms ile Bankalara Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır yazımızda bunu nasıl yapacağınızı anlatmaya çalıştık

Etiketler: sms ile kredi kartı limit yükseltme, sms ile kredi kartı limit artırma, kredi kartı limiti arttırma, kredi kartı limitini sms ile arttırma,

Yorumlar