Sms İle Bankalara Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

SMS ile kredi veren bankaların kişilere sağladığı en büyük kolaylık, işlemlerin daha hızlı bir şekilde yapılması ve acil nakit ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm bulunmasıdır. Bu kolaylığı elde etmek ve nakit ihtiyaçlarına son vermek isteyen kişiler, birçok bankadan destek alabilirler.

 

 

Bankacılıkta SMS İle Kredi Servisi Nedir?

SMS ile kredi işlemleri, gelişen bankacılık teknolojisinin hayatımıza katmış olduğu bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde, bankaların belirlediği koşullarda sms gönderildiği zaman, başvurunuz anında işleme alınacaktır. İşleme alınan başvurularınız için de aynı anda sonucunuzu görüntüleyebileceksiniz. Bankalara gönderdiğiniz sms başvurusunun ardından en geç 1 saat içerisinde banka tarafından sonucunuz size iletilecektir. Banka sicili durumunuz, seçtiğiniz banka ve bankanın kredi politikaları göz önünde bulundurulduğunda, onaylanan kredileriniz için şubeye gitmek zorunda da kalmayabilirsiniz.

Cep Telefonundan SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yaparım?

SMS ile kredi veren bankalar konusunda yaptığımız araştırmalarda toplam 13 bankadan söz edebiliriz. Bu bankaların kredilerine başvuru yaparken, göndermeniz gereken kısa mesajların nasıl hazırlanması gerektiği ise aşağıdaki gibidir.

  • Fibabanka SMS İle Kredi Başvurusu: 11 haneli TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı 3422’ye gönderin.
  • Şekerbank SMS İle Kredi Başvurusu: KREDI, TC kimlik no bilgilerinin arasında birer boşluk bırakarak yazın ve mesajı da 1953’e gönderin.
  • ING Bank SMS ile Kredi Başvurusu: KREDI ve TC kimlik no bilgilerinizi yazdıktan sonra, mesajı 2205’e gönderiniz. 
  • Yapı Kredi SMS İle Kredi Başvurusu: Bireysel krediler için başvuruda bulunmak için BIREYSEL yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı ve aylık net gelirinizi yazın ve bu mesajı da 4411’e gönderin. Konut kredilerine başvuruda bulunmak için ise KONUT, TC kimlik numarası ve aylık net gelir bilgilerinizi aralarında birer boşluk bırakarak yazdıktan sonra 4411’e kısa mesaj olarak gönderiniz. 
  • TEB SMS İle Kredi Başvurusu: TEB’in tüm kredi paketleri için yapacağınız başvurularda bankanın sonucunu öğrenmek için 11 haneli TC kimlik numaranızı 4466’ya göndermeniz yeterli olacaktır. 
  • Vakıfbank SMS İle Kredi Başvurusu: KREDI ve TC kimlik numaranızı birer boşluk bıraktıktan sonra yazın ve bu mesajı 5724’e gönderiniz. 
  • Garanti Bankası SMS İle Kredi Başvurusu: TC kimlik No, kredi tutarı, aylık net gelir ve kredi vade süresini yazdıktan sonra 3390’a göndermeniz yeterlidir. 
  • İş Bankası SMS İle Kredi Başvurusu: NAKIT, TC kimlik numarası, kredi miktarı ve aylık geliri birer boşluk bırakarak yazınız. Mesajın gönderileceği numara ise 4402’dir. 
  • Denizbank SMS İle Kredi Başvurusu: KREDIM ve TC kimlik numarasını yazdıktan sonra mesajı 3280’e gönderiniz.
  • Odeabank SMS İle Kredi Başvurusu: NAKIT ve TC kimlik numarasını yazdıktn sonra 8444’e gönderiniz. 
  • Akbank SMS İle Kredi Başvurusu: KREDI ve TC kimlik numarasını yazınız. Bu mesajı da 4425’e gönderiniz. 
  • QNB Finansbank: TC kimlik numaranızı 5030’a göndermeniz yeterlidir.

SMS İle Kredi Başvurusu Yapmadan Önce Okuyunuz

SMS ile kredi veren bankalar ve nasıl başvurulacağı yukarıdaki gibidir. Hangi bankayı seçeceğiniz konusunda ilk olarak hesabınız bulunan bankayı tercih etmelisiniz. Eğer hesabınız olan bankaya kredi başvurusu yaparsanız, kredi notu durumuna göre belge ve şubeye gelme şartı aranmayacaktır. Eğer hesabınız yoksa, banka şubesine bazı evrakları teslim etmeniz gerekecektir.

Etiketler: sms ile kredi veren bankalar, sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır.

Yorumlar