Teb Bankası Anında Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB sms ile krediTürk bankacılık sisteminin ayrıcalıklı kurumlarından birisi olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), bankacılık faaliyetlerine 1927 yılında başlamıştır. Kurulduğu zamandan bu yana artan şube sayısı ve ürün ile hizmet çeşitliliği ve yatırım, sigorta portföy yönetimi gibi pek çok bankacılık faaliyetlerine devam etmektedir.

Günümüzde internet bankacılığındaki gelişmeler ile de  artık bankalar çok kısa bir sürede ve daha az emekle bankacılık hizmeti verme çabası içerisindedirler.

Birçok kişi işindeki yoğunluktan dolayı bankalara gitme fırsatı bulamamaktadır. Bundan dolayı bankalar tek kısa mesaj(sms) ile kredi başvurusu imkanı sunmaktadır.

Bu bankalar arasında yer alan TEB Bankası kısa mesaj İle Kredi Başvurusu yapacak kişilere yardımcı olmakta ve acil ihtiyaçları için bu yol ile kredi başvurusu yapmalarını sağlamaktadır. TEB kredi başvurularının sonuçlarını çok kısa sürede cep telefonunuza kısa mesaj ile görüntüleyeceksiniz.

Kimler TEB Tek SMS İle Kredi Başvurusu Yapabilir?

Tüm bireyler sms ile kredi başvurusu yapmak için TEB’i tercih edebilir. Ancak, başvuru yapacak olan kişilerin kredi kullanabilecek vasıflara sahip olması gerekmektedir. Yani, 18 yaşının üzerinde olmaları, 70 yaşından küçük olmaları, düzenli işleri olması, banka sicillerinin cezasız ve de kredi notlarının yüksek olması gerekmektedir. Eğer bu şartlar tamamlanıyorsa, tüm bireyler kredi başvurularını sms yolu ile TEB’e iletebilirler.

Peki Sms İle Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

TEB’e kısa mesaj(sms) ile kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin TC kimlik numaralarını kullanmaları yeterlidir. Bankanın oluşturmuş olduğu sms bankacılığı servisine, önce TC kimlik numaranızı yazmanız ve sonrasında 4466’ya kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir.

TEB’e yapacağınız bu başvuru kesinlikle ön başvurudur. Bundan dolayı bankaya herhangi bir limit belirtmiyorsunuz. Eğer banka ön başvurunuza onay verirse, size bir kısa mesaj gönderecek ve de kredi başvurunuzun olumlu sonuçlandığı ile ilgili size bir bilgilendirme yapacaktır.

Bankadan olumlu kredi başvurusu için sonucunuzu aldıktan sonra istenen evrakları hazırlayıp doğrudan TEB şubelerine gidebilirsiniz.

TEB Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama

Kısa mesaj yoluyla TEB’e ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişilerin bilgilenmesi için 10 bin TL’ye yönelik örnek hesaplamamız şu şekildedir.
  • Kredi Tutarı: 10 bin TL
  • Ele Geçecek Toplam Kredi (Masraflar Düşüldükten Sonra): 9.767,50 TL
  • Geri Ödenecek Toplam Kredi Bedeli: 12.403,41 TL
  • Aylık Akdi Kredi Faizi: %1,5
  • Yıllık Akdi Faiz Oranı: %18,00
  • KKDF Oranı: %15
  • BSMV Oranı: %5
  • Vade Süresi: 24 Ay
  • Aylık Taksit: 516,81 TL
  • Sigorta Masrafı: 180 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 52,50 TL
Sms ile kredi başvurusu sonrasında 24 ay için 10 bin TL’lik kredide örnek hesaplama bu şekildedir.

Başvurunuz Kabul Edilirse Krediyi Almak İçin Hangi Belgeler Gerekiyor?
Sms ile yapılan başvuru sonrasında onay alınınca, kredi başvurusu yapan kişinin nüfus cüzdanı, ikametgah bilgileri ve gelir belgesini hazırlayarak şubeyi ziyaret etmesi gerekmektedir



Etiketler: teb sms ile kredi, teb bankası sms ile kredi başvurusu, teb mesaj ile kredi,teb sms ile kredi 2018,

Yorumlar