Türk Telekom Sms İle Findeks Kredi Notu Sorgulama

Vatandaşlarımızın her geçen gün ihtiyaçlarının artması ya da dönem dönem masraflarının artmasından dolayı, aylık gelirleri masraflarını karşılamada her zaman yeterli kalmayabilir. Bu durumlarda kişilerin büyük bir kısmı ihtiyaç duydukları nakitler için bankaya başvursa da, küçük bir kısım başvurusuna onay alacaktır. Bunun en büyük nedenlerinden birisi, kişilerin kredi notlarının, kredi almaya uygun olmamasından kaynaklanmaktadır. Kişiler doğrudan başvuru yapıp olumsuz sonuç almak yerine kısa bir sürede sms ile kredi notu sorgulama yapabilirler. Eğer sonuçları 1200’ün altında ise, önce kredi notlarını yükseltmek için işlem yapmaları daha doğru olacaktır.





Türk Telekom Sms İle Findeks Kredi Notu Nasıl Öğrenilir?

Sms ile kredi notu sorgulama işlemleri için, eğer Türk Telekom hattına sahipseniz, çok kısa bir sürede sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

İlk olarak 11 haneli TC kimlik numaranızı, bir boşluk bıraktıktan sonra da doğum yılınızı yazarak, 1122’ye kısa mesaj gönderebilirsiniz. Bu işlem için Türk Telekom kullanıcılarından yalnızca 9 TL ücret talep edilecektir.

Bankalar ile Yapılan İş ve İşlemler

Kredi notu, kişilerin yapacakları her kredili ürün başvurusunda etkilidir. Yani, kredi, kredi kartı, esnek hesap, eksi bakiye ya da kredili mevduat kullanımlarında, kesinlikle kredi notunuz üzerinden inceleme yapılıp cevap verilecektir.

Bankaların Yaptığı Kredi Araştırması

Kredi başvurusu yapıldığı zaman kredi notunuzun beraberinde bir de Findeks Risk Raporu’nuza yani banka sicilinize bakılacaktır. Borcunu sürekli olarak zamanında ödeyen biriyseniz, bu aşamayı da sorunsuz bir şekilde geçecek ve kredi başvurunuza olumlu yanıt alacaksınız.

Etiketler: türktelekom sms ile kredi notu sorgulama, türk telekom sms ile kredi notu sorgulama.

Yorumlar