Türkiye İş Bankası 4402'ye Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye İş Bankası’ndan vadesiz mevduat hesabı ya da kredi kartı hizmeti alıyorsanız, acil kredi ihtiyaçlarınız için cep telefonunuzdan kısa mesaj göndererek başvuru yapabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde, bankada sıra bekleme ya da belge hazırlama şartına gerek kalmadan, onay almanız halinde banka hesabınızdan ya da şubelerden, kredinizi anında teslim alabilirsiniz. İş Bankası sms ile kredi başvurusu işlemlerinde, her zaman olduğu gibi kredi notunuz, banka siciliniz ve çalışma durumunuz hakkında araştırma yapılacaktır. Bu araştırmalar banka politikalarına uygunsa, sizin başvurunuza olumlu dönüş yapılacaktır.

SMS İle Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası sms ile kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin, NAKİT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını yazmaları, hazırladıkları bu mesjı da 4402’ye göndermeleri gerekmektedir. Kısa mesaj bankaya iletildikten sonra 5 dakika içerisinde size banka tarafından bir kısa mesaj gönderilecektir. Bu kısa mesajda, başvuru sonucunuz hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır. Onaylanan başvurular için ne yapılacağı, reddedilen başvuruların da nedenleri kısa mesajda tarafınıza bildirilecektir.

Kredi Yanıtı Neye Göre Belirlenir?

Kredi başvurularında sonuç için dikkate alınan temel kriterler vardır. Kişilerin 18 yaşından büyük olması, kredi notunun yüksek olması, bankadan ceza almamış olmanız, düzenli ve sigortalı bir işinizin olması ve gecikmiş bir banka borcunuzun olmaması, aranan şartlardan en önemlileridir. Bu şartları taşıyan kişiler, kredi başvurularına olumlu yanıt alabilecektir.

Etiketler: işbankası sms ile kredi başvurusu, türkiye iş bankası sms ile kredi başvuru.

Yorumlar