Vodafone Sms İle Findeks Kredi Notu Sorgulama

Banka ödemelerinizin ne kadar iyi olduğunu gösteren kredi notu, kesinlikle önem verilmesi gereken bir bankacılık terimidir. Bankalar üzerinden ya da Findeks sistemi üzerinden kişiler bu notlarını öğrenebilecektir. Ayrıca, sms ile kredi notu sorgulama yapmak için, Vodafone kullanıcılarına özel bir servis de oluşturulmuştur.

 

SMS İle Kredi Notu Sorgulama Nedir?

Sms ile yapılacak bu sorgulama işlemi, Findeks sisteminde kayıtlı olan kredi notunun herhangi bir zahmete girilmeden kişilere sunulmasını amaçlamaktadır. 0 ve 1900 arasında belirlenen bu kredi notunun öğrenilebilmesi için, tek bir kısa mesaj yeterlidir. Bu kısa mesaj ile birlikte, kişilerin banka bilgilerini kullanmalarına gerek kalmadan, doğrudan hatları üzerinden ödeme yapmaları mümkündür. Bu sebepten dolayı, kişilerin büyük bir kısmı daha güvenli bulduğundan bu yöntemi tercih etmektedir.

Vodafone SMS ile Kredi Notu Öğrenme Nasıl Yapılır?

SMS ile kredi notu sorgulama işlemleri için Vodafone kullanıcıları için 1122 servisi oluşturulmuştur. Bu servisi kullanarak yapacağınız kredi notu sorgulamasında, TC kimlik numaranız ile doğum yılınızı birer boşluk bırakarak yazmanız, yazdığınız bu kısa mesajı da 1122’ye göndermeniz yeterlidir.

Vodafone sms ile findeks kredi notu sorgulama ücreti nasıl alınıyor?

Faturalı hat sahipleri, sorgulama işlemi için gereken tutarı, doğrudan telefon faturalarından ödeyecektir. Faturasız hat kullanıcıları ise, hatlarındaki Lira tutarı üzerinden anında ödeme işlemi yapabilecetir. Hattınız faturalıysa ya da mevcut Lira toplamı, 9 TL’ye denk geliyorsa, anında sorgulama işlemi yapılacak ve sonucunuz size gönderilecektir.

Etiketler: vodafone sms ile kredi notu öğrenme, vodafone sms ile findeks kredi notu sorgulama.

Yorumlar