Ziraat Bankası 4747 Telefon Sms Bankacılığı

ziraat bankası 4747 sms bankacılığı


Ziraat Bankası ile çalışmakta olan kişiler, nerede olurlarsa olsunlar, SMS bankacılığı hizmeti sayesinde birçok bankacılık faaliyetini gerçekleştirebilmektedir.


 Ziraat Bankası 4747 SMS bankacılığı hizmeti ile neler yapabileceğiniz ve hizmetlerden nasıl faydalanabileceğinizi şu şekilde ele alabiliriz.



Ziraat Bankası SMS İle Harçlık Avans Bakiye Sorgulama

Genç Kartınız üzerinde bulunan harçlık avans limitinizi bilindiği gibi internet ve mobil bankacılıktan görüntüleyemiyorsunuz. Bunun için sms bankacılığından yardım alabilirsiniz. Yapılması gereken HARCLIK AVANS BAKIYE yazdıktan sonra 4747’ye kısa mesaj göndermektir.

Ziraat Bankası SMS İle Genç Bankkart Başvurusu

Devletten kredi ya da burs almanıza rağmen henüz Genç Bakkart’ınız yoksa, tek bir kısa mesaj ile başvuru yapabilirsiniz. Bunun için GENC BANKKART yazdıktan sonra 4747’ye göndermeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası SMS İle Hesap Bakiyesi Sorgulama

Hesabınızda bulunan para miktarını öğrenmek için BAKIYE yazdıktan sonra 4747’ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Ziraat Bankası SMS İle Hesap Hareketleri İzleme

Hesabınızdan yaptığınız harcamaları ya da farklı hesaplara gönderdiğiniz para transferlerini incelemek için HAREKET yazıp 5001’e göndermeniz yeterlidir. Geçmişe dönük hesap özetiniz, kısa mesaj yolu ile sizlere iletilecektir.

Ziraat Bankası SMS İle Fon Sorgulama

Eğer yatırımlarınıza yön vermek istiyor ya da fonda bulunan yatırımlarınızın durumunu merak ediyorsanız, telefonunuzdan FON yazıp 4747’ye kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Ziraat Bankası SMS İle Döviz Kurları Öğren

Döviz kurlarının ne durumda olduğunu da, diğer bankacılık işlemlerinde olduğu gibi Ziraat Bankası 4747 SMS bankacılığı üzerinden öğrenebilirsiniz. Bunun için KUR yazıp 4747’ye göndermeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası SMS İle Kredi Kartı Güncel Limit Sorgulama

Kredi kartınızda ne kadar kullanılabilir limitiniz kaldığını görüntüleyebilmek için KKLIMIT yazıp kredi kartı numarasının son 6 hanesini yazmalı ve bu kısa mesajı 4747’ye göndermelisiniz. Kullanılabilir kredi kartı limitiniz anında size iletilecektir.

Ziraat Bankası SMS İle Kredi Kartı Son Ekstre Detayları Sorgulama

Kredi kartı ekstrenizi takip etmek, son ödeme tarihi ve ödeme yapılacak tutar hakkında bilgi sahibi olmak için KKEKSTRE yazıp kredi kartınızın son 6 hanesini de ekleyerek 4747’ye kısa mesaj göndermelisiniz.

Ziraat Bankası SMS İle OGS Etiketi Bakiye Sorgulama

OGS etiketinizde ne kadar bakiye olduğunu sorgulamak istediğiniz zaman, OGSBAK yazıp bir boşluk bırakın ve plaka numaranızı arada boşluk olmayacak şekilde yazın. Bu hazırlanan mesajı da 4747’ye gönderin. Ardından OGS etiketinizde ne kadar para olduğunu anında öğreneceksiniz.

Ziraat Bankası SMS İle Avans Bankkart Başvuru ve Bakiye İzleme

Kartınızda Avans Bankkart özelliğini aktif hale getirmek istiyorsanız, aralarında birer boşluk bırakarak AVANS ve kart numaranızın son 4 rakamını yazın. Hazırladığınız bu mesajı 4747’ye gönderin.
Bakiyenizin ne kadar olduğunu öğrenmek için ise, AVANS BAKIYE yazın bir boşluk bırakın ve kart numaranızın son 4 rakamını ekleyin. Bu mesajı da 4747’ye gönderdikten sonra, bakiye bilgilerinizi öğrenebileceksiniz.

Ziraat Bankası SMS İle Kredili Mevduat Hesabı Başvurusu

Kredili mevduat hesabı açtırarak paranız olmadığında da sorun yaşamamak adına, KMH, TC kimlik numarası, KMH talep edilen miktar ve aylık gelirinizi aralarında bir boşluk bırakarak yazın. Hazırlanan bu kısa mesajı da 4747’ye gönderin. Başvuru sonucunuz anında size iletilecektir.

Ziraat Bankası SMS İle Kredi Kartı Limit Arttırma

Kredi kartı limitiniz size yeterli gelmiyor ve arttırmak istiyorsanız banka şubesine gitmenize gerek yok. LIMIT, kredi kartı numarası son 6 hanesi, talep edilen yeni limit ve aylık gelir miktarınızı  birer boşluk bırakarak yazın. Kısa mesajı 4747’ye gönderdiğinizde, anında başvurunuz işleme alınacaktır.

Etiketler: ziraat bankası sms bankacılığı,ziraat bankası sms bankacılığı 2018, ziraat bankası 4747 sms bankacılığı,

Yorumlar