AKBANK DİRECT NEDİR?

AKBANK DİRECT NEDİR?


Akbank Direct nedir? Bankacılık işlemlerinizi Akbank’ın mobil uygulaması indirerek veya internet şubesinin aracılığıyla ve her iki kanal üzerinden de bireysel veya kurumsal olarak yapmanızı sağlayan oldukça hızlı ve kolay menüsü olan bir bankacılık hizmetidir.

Akbank Direct Nedir? Cep telefonu veya tabletinize kolaylıkla indirebileceğiniz uygulama sayesinde para işlemlerinizi, yatırım işlemlerinizi, döviz alım satım işlemlerinizi ayrıca fatura ödeme, kredi başvuru ve ödeme işlemleri ve kredi kartı borcu ödeme gibi pek çok farklı işlemi saniyeler içerisinde yapabiliyorsunuz. 

Her gün her saat sınırsızca giriş yapabileceğiniz uygulamada, avantajlı mevduat oranlarından anlık döviz kurlarını dahi kolaylıkla takip ederek tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde güvenle takip edebilirsiniz. Bankadaki mevcut mevduat hesaplarınızı, altın hesaplarınızı ve diğer para hesaplarınızı bizzat yönetebilirsiniz. 

Ayrıca bankanıza yeni mevduat hesabı açma veya mevcut olan hesabınızı kapatma emri vererek anında işlem yapabilirsiniz. Otomatik ödeme talimatlarınızı da bankanıza verebilir ve farklı faturalarınızın ödemelerini de online şekilde uygun komisyon ücretleri ile anında gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Direct Nedir? İnternet şubesinden giriş yapılan bu sistemde hızlı ve güvenilir işlemlerin yanı sıra ana sayfadaki bilgilerinize göre işlemlerinizi incelerken para transferinize de hızlıca erişebilir ve düzenleyebilirsiniz. Tüzel kişilerde yani kurumsal müşterilerde Akbank Direkt İnternet’ten yararlanabiliyor. 18 yaşından küçükler için ise bankanın ayrı bir bankacılık sistemi ve uygulaması mevcuttur.


Yorumlar