AKTİF BANK PTT EMEKLİ KREDİSİ

AKTİF BANK PTT EMEKLİ KREDİSİ

Aktif Bank’la PTT’den emeklilere özel ihtiyaç kredisi!

Aktif Bank’ın emekli müşterilerini memnun edecek avantajlara sahip faiz oranları ile PTT işbirliğiyle bir ihtiyaç kredisi sunuyor.

Aktif Bank emekli maaşını PTT şubelerinden çeken müşterilerinden, nakit ihtiyacını kolaylıkla çözümlemek isteyenlere kefil olmadan şart sunmadan ihtiyaç kredisi veriyor.

Çevrenizde bulunan en yakın PTT şubesini ziyaret ederek, Aktif Bank emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Görevli personele başvurmak istediğiniz krediyi söyleyerek sive verilen başvuru formunu doldurarak 60.000 Türk lirasına varan ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.


PTT’ten 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Tablosu



Aktif Bank’ın PTT aracılığı ile sağladığı ihtiyaç kredisini 10.000 TL tutarında çektiğiniz taktirde 48 ay vade fırsatı ile aylık uygulanacak faiz oranı %1,89 olur. Bu hesaplama ile planlanan ödeme tutarı aylık 344,05 TL’dir.


PTT’den 20.000 TL Emekli İhtiyaç Kredisi


Aktif Bank'ın PTT ile hizmete sunduğu emekli kredisi kampanyası çerçevesinde 48 aylık vade planlı ödemeler ile 20.000 TL tutarında finansman desteği alan emekli müşterilerin aylık kredi taksitleri ortalama 637,53 TL’dir. %1,89 faiz oranı ile 48 aylık vade süresi bitiminde  toplam 30.601,35 TL ödemiş olacaklar. Ayrıca Aktif Bank bu emekli kredisi hizmetine başvuru yapan emekli müşterilerinden dosya masrafı karşılığı 100 TL tutarında kredi tahsis bedeli talep etmektedir.

Yorumlar