ALBARAKA KONUT FİNANSMANI


Albaraka Konut finansmanı satın almak istediğiniz konutun ekspertiz değerinin yaklaşık %80’lik kısmı için finansman desteği sunar. Almak istediğiniz konutu ya da başka bir gayrimenkulünüzü teminat göstermeniz halinde bu oran %100 olabilir.
Alabara Türk, konut kredisinde 120 aya varan vade sunarak ödeme şeklinde de müşterilerini zorlamıyor.




ALBARAKA TÜRK KONUT FİNANSMANI HESAPLAMA



Konu kredisi başvurusu yapmadan önce kendi ödeme planınızı ve alacağınız konut hakkında bilgi edinmeniz gerekir. Albaraka Türk internet sitesinden bütçenize uygun ödeme planı oluşturabilir kendi kredi şartlarınızı oluşturabilirsiniz. Albaraka Türk konut kredisi tahsis ücreti çekmek istediğiniz kredi tutarının binde 5’i kadardır. Almak istediğiniz konutun ekspertiz ücreti 650 TL civarı olur ancak muhit ve binanın yaşına göre bu meblağı değişebilir.
   

Ortalama 175 TL konut sigortası 155 TL DASK ücreti ödenmektedir. Bu ücretler fiyatlar ortalamaları baz alınarak çıkarılmıştır. Evin bulunduğu muhit ve m²’sine göre değişken olabilir.

Albaraka Türk konut kredisi başvurusu yapmak için reşit olmanız ve elinizde gelirinizi belgeleyen bir evrak olması yeterlidir. Kredi başvurunuz olumlu cevaplanırsa kredi süreciniz içinde ekspertiz raporu çıkarılır. Konutun satış fiyatında da anlaşıldığı taktirde işlemleriniz hız kazanır, krediniz en kısa sürede elinize geçer.

ALBARAKA TÜRK KONUT FİNANSMANI BAŞVURU EVRAKLARI


Kimlik, ikametgah belgesi, tapu örneği fotokopisi, maaş bordrosu. Gayrimenkul geliri olan müşteriler için tapu sureti veyahut kira kontratı örneği.

Yorumlar