DenizBank Anında Para Hesabı Nedir?

 DenizBank Anında Para Hesabı Nedir?



Denizbank anında para hesabı nedir? Sizin için tahsis edilen ve nakit ihtiyacınızı karşılamanız için destek veren bir mevduat hesabı olan Anında Para Hesabı, kredi notu düşük olmayan bireylere, Denizbank şubelerinden kolaylıkla açılabilen bir hizmettir. Bu hesapta taksitli kredi verilirken  3, 6, 9, 12 taksit seçenekleri ile kredi alınabilir.

 Ne zaman geri ödeme yapılacağı, kredi çeken kişinin nakti durumuna göre ayarlanır. Geri ödeme planı bazı şartlara bağlanırken öncelikle ilk taksit, kredi çekilen ayı takip eden ayın son iş günü olarak şartlı bir kuraldır. Denizbank müşterilerinin, acil para ihtiyacını gidermek için bu kredi fırsatından yaralanması çok kolaydır.

Denizbank anında para hesabı nedir? Bu hesap türünün minimum 300 TL, maksimum 15 000 TL limiti vardır. Taksitli şekilde geri ödeme şansı veren bu kredi ile acil para kefilsiz olarak verilir. 

Müşterinin kredi notu yüksek olduğunda , sigortalı işinizin olması halinde ve başka kredinizin olmaması durumunda başvuruda avantajlı olursunuz.

Denizbank anında para hesabı nedir? Nakit ihtiyacınız halinde, çeşitli bankaların acil kredi fırsatlarının olmasına rağmen, kredi öncesi prosedürlerin uzunluğu nedeniyle acil para ihtiyacını karşılayamadığınızda size çözüm sunar. 

SMS ile başvurunun yanı sıra Denizbank şubelerinden başvuru ya da AçıkDeniz internet bankacılığından başvuru yapmak çok kolaydır. Denizbank bireysel müşterilerinin vakit kaybetmeden nakit ihtiyaçlarını karşılamaları hedeflenerek sunulan bir hizmettir.

Yorumlar