Enpara Faiz Oranları

 Enpara Faiz Oranları Hakkında Bilgiler

 

Enpara Mevduat Ve Kredi Faiz Oranları


Gelişen teknoloji ile birlikte bankalarında bu teknolojik çağa ayak uydurma yarışına girmektedirler. Ellerinde bulunan mevcut müşteri kitlesini arttırmak ve hazırda ki müşterilerini kaybetmemek için, verdikleri hizmet karşılığında uygun ücretler kesmekte ve mevduat faizlerini yüksek tutma yarışına girmektedirler. Son yıllarda yaygınlaşan şubesiz bankacılık hizmeti ile bankalar yalnızca internet ortamında var olan bankalar kurmaya başladılar.

Enpara’da QNB Finansbank tarafından hayata geçirilen bir banka türüdür. Enpara’yı cazip hale getirmek için sunulan, ücretsiz Havale/EFT  hizmeti ve yüksek oranlı mevduat faizi Enpara’yı kısa sürede gözde hale getirmiştir. Üstelik diğer bankaların ATM’lerinden günde bir kere Enpara kartınızla ücretsiz para çekimi yapabiliyorsunuz.

Enpara’nın sunduğu mevduat ve kredi faiz oranları hakkında, daha yüksek mevduata sahip faiz oranları olup olmadığını düşünmenize gerek yok. Enpara piyasada tüm bankaların verip verebileceğinin üzerinde faiz oranları vererek bünyesinde bulunan müşterilerini memnun etmektedir.

Telefonunuza Enpara uygulamasını indirerek saniyeler içinde kendi adınıza mevduat hesabı oluşturabilirsiniz. Üstelik Enpara’ya yeni geçecek olan müşterileri Enpara çalışanları bulundukları yere ziyaret ederek sözleşmenizi teslim ediyor ve hiçbir ücret almadan  size kartınızı teslim ediyor. Herhangi bir masrafları olmadığından kart aidatı işlem ücreti de ödemenize gerek kalmıyor.

Enpara Mevduat Hesabı Faiz Oranları 


Türk lirası mevduat hesabınıza:

Günde %8,50
32 gün için %12,00

46 gün için %12,00
92 gün için %12,00

Faiz uygulanır.

Yorumlar