Faturalı Hatlara Nakit Kredi Veren Kuruluşlar

Bir süredir kredi denilince piyasaya yenilik katan faturalı hatlara nakit krediler akıllara gelmeye başladı. Faturalı hatlara nakit kredi veren firmalar bu işi büyük bir ciddiyetle yapmakta. Faturalı hatta kredi arayan birçok tüketicinin bulunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat birçoğu faturalı hatta nakit kredi nedir ya da faturalı hatlara nakit kredi veren firmalar hangileridir en çok bunu arıyor. Bu tüketiciler için bu makalemizi yayınladık ve yardımcı olmak istedik. Yazımızın devamında faturalı hatta nakit kredi hakkında bilgi sahibi olabilir, faturalı hatlara nakit kredi veren firmaları öğrenebilirsiniz.

Faturalı Hatta Kredi Nedir?


Faturalı Hatlara KrediNedir bu faturalı hatta kredi? Hemen açıklayalım. Faturalı hatta kredi demek, faturalı bir Turkcell, Vodafone, Avea (Türk Telekom) hattınız varsa bunun üzerine cihaz alıp aldığınız cihazı geri satmanız anlamına gelir. Bu durumda faturanızın üzerine telefonunuzu nakite çevirerek kredi almış olursunuz. Nakite çevirmiş olduğunuz bu telefon sayesinde, kredinizi taksit taksit ve minimum düzeyde ödeme fırsatını da yakalamış olursunuz. Acil olarak kredi arayanların faturalı hatta kredi aldığını söyleyebiliriz.

Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?


Eğer faturalı hatta nakit kredi almak istiyorsanız bunun için öncelikle Turkcell, Avea (Türk Telekom) Vodafone gibi herhangi bir operatörden faturalı bir hatta sahip olmanız gerekiyor. Bu faturalı hattı düzenli olarak ödemiş olmalı ve puan kazanmalısınız. Cihaz puanları her operatörde farklı olarak işleniyor. Turkcell operatörü aracılığı ile faturalı hatta kredi almanız ile Vodafone operatörü aracılığı ile faturalı hatta nakit kredi almanız aynı anlama gelmeyebilir. Bunun sebebi puanlama sistemidir. Bir operatörden cihaz alamıyor olabilirsiniz, fakat diğerinden alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hangi faturalı operatörü kullanıyorsanız o mağazaya gidip faturalı hatta telefon almak, cihaz almak istiyorum demek. Daha sonrasındaki işlem çok basit. Aldığınız cihazı herhangi bir cep telefonu mağazasına aldığınız gibi satmak. Aldığınız gibi satmak derken cihazın kutusunu açmamanız önemli. Buna dikkat edin.

Türk Telekom Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?


Türk Telekom faturalı hattınız varsa ve üzerine faturalı hatta nakit kredi çıkartmak istiyorsanız öncelikle bilmeniz gereken ilk şey, Türk Telekom faturalı hatta nakit kredi alabilmek için 6 ay boyunca Türk Telekom faturanızı düzenli olarak ödemiş olmanız gerektiğidir. Eğer 6 ay boyunca Türk Telekom faturanızı düzenli olarak ödediyseniz, cihaz almaya hak kazanırsınız. Şimdi gelin Iphone 8 almanız durumunda ne olur ona bakalım...

İphone 8 Plus 256 GB Telefon Taksit Hesaplaması (Örnektir)

Taahhüt Süresi 24 Ay >>> Aylık Taksit 277 TL

Taahhüt Süresi 36 Ay >>> Aylık Taksit 205 TL

Turkcell Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?


Turkcell faturalı hattın üzerine nakit kredi çıkartmak için ise yine bazı ödeme şartları bulunuyor. Düzenli olarak Turkcell faturanızı ödüyorsanız, Turkcell faturalı hatta nakit kredi çıkartmanız mümkün. Fakat şartlar neler? Gelin birlikte bakalım. İşte Turkcell faturalı hatta nakit kredi için gereken şartlar...

Belli bir süre boyunca Turkcell faturalarını düzenli ödemiş olmak.

Daha önce Turkcell faturalı hatta cihaz aldıysanız ödeme sorunları yaşamamış olmak.

Bu iki şartı tamamlayanlar Turkcell faturalı hatta cihaz alabilir ve aldıkları bu cihazı Turkcell faturalı hatta nakit krediye çevirebilirler. Cihazı en yakın telefoncuya açılmamış bir şekilde satmanız yeterli.

Vodafone Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?


Vodafone faturalı hatta nakit kredi almak için cihazınızı yine bir Vodafone bayisine giderek alabileceğinizi bilin. Öncelikle yapmanız gereken geçmişe dönük faturalarınızda aksaklık var mı ya da birikmiş fatura borcunuz var mı bunları değerlendirmek. Diğer operatörlerde olduğu gibi Vodafone faturalı hatta nakit kredi şartları da aynıdır. Vodafone faturalı hatta nakit kredi için yapmanız gerekenleri diğer iki operatörde anlattık. Örnek hesaplama da yine Vodafone faturalı hatta nakit kredi için hemen hemen aynıdır.

Faturalı Hatta Nakit Kredi Veren Firmalar


Aşağıya sıraladığımız firmalar faturalı hatta nakit kredi veren firmalardır. Bu firmaları şehir şehir arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Öncelikli tavsiyemiz faturalı hatta nakit kredi almak istiyorsanız kendi şehrinizi aramanızdır. Çünkü birçok masraftan bu şekilde kurtulmuş olacaksınız. İşte faturalı hatta nakit kredi veren firmaların listesi:

İstanbul Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0212 914 10 14
Ankara Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0312 433 97 95
İzmir Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0232 332 09 10
Adana Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0322 277 08 23
Antalya Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0242 273 76 15

Not: Yazımızda kullandığımız kaynakların Google üzerinden taratarak bulduğumuz markalara ait sonuçlar olduğunu ve birçok editörün birçok yazısından esinlenerek yazmış olduğumuzu aklınızda bulundurunuz. Araştırmalarımız sonucunda yazdığımız veriler olduğunu göz önünde bulundurmanız dileğiyle.

Etiketler: faturalı hatta kredi veren firmalar, faturalı hatta nakit kredi veren firmalar, faturalı hatta kredi veren kuruluşlar, faturalı hatta nakit kredi veren kuruşlar, turkcell faturalı hatta nakit kredi şartları, vodafone faturalı hatta nakit kredi şartları, avea türk telekom faturalı hatta nakit kredi şartları

Yorumlar