2019 Yılında En Yüksek Vadeli Hesap Faizi Veren Banka

Bir miktar birikimi olan kişiler, bunun daha da değerlenebilmesi için genellikle bankaların vadeli hesaplarını kullanmaktadırlar. En yüksek vadeli hesap faizi hangi bankadaysa o bankadan hizmet alan kişiler, belirlenecek vade süreleri ile faiz getirisi elde edebilmektedir. Banka seçimi sırasında dikkat edilen bir diğer durum ise, bankanın sunduğu faiz oranının beraberinde, ek bir hoş geldin faizi uygulamasının olup olmadığıdır.

Vadeli Hesaba En Yüksek Faiz Veren Banka

Vadeli hesaplar için bankaların ne kadarlık faiz verdiğini araştırdığımız zaman, en yüksek faiz oranının QNB Finansbank’ın hizmeti olan Enpara tarafından verildiği görülmektedir. Bankanın belirlemiş olduğu yüksek faiz oranının yanı sıra, bu faiz oranının günlük olarak verildiğinin unutulmaması gerekmektedir. Bu sayede kişiler ihtiyaç halinde günlük olarak para çekimi yapabilir ya da faiz getirisi alması için para yatırabilirler.

Enpara (QNB Finansbank) Vadeli Hesap Faiz Oranları

QNB Finansbank Enpara tarafından sunulan vadeli hesap faiz oranına baktığımız zaman, karşımıza %11,25 çıkmaktadır. Kişilerin 10 bin TL’lik birikimi olduğunda, 32 gün içerisinde elde edecekleri toplam getiri net olarak 98 TL’dir.

Yüksek Faizli Bankalar

En yüksek vadeli hesap faizi konusunda Enpara hizmetinden faydalanabilirsiniz. Buna ek olarak daha önce belirtildiği gibi bankaların özel kampanyalarını da değerlendirebilirsiniz. Bu kampanyalara göre, hoş geldin faizi almaya hak kazanabilir, bu sayede kısa sürede de olsa çok yüksek tutarlarda faiz getirisi elde etme şansına sahip olabilirsiniz.

Etiketler: yüksek faiz oranı veren banka, vadeli hesaba en yüksek faiz veren banka.

Yorumlar