Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Nasıl Kullanılır?

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde, kişiler nakit ihtiyaçlarını gideriyor, ödemelerini ise 3 aya kadar erteleyerek ekonomik açıdan büyük rahatlık elde ediyorlar. Tüm bireyler için hazırlanan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında, %1,41’den başlayan faiz oranları uygulanmaktadır. Kredi paketinden faydalanmak isteyen kişiler, banka şubeleri ya da diğer başvuru kanallarını kullanarak, Akbank’a başvurularını iletebilmektedir.
50.000 TL’ye kadar kullanım hakkınız bulunan kredi kampanyasında, vade süresi olarak da 48 ay belirlenmiştir. Bu süre ve sınırlar içeirisnde başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredinin Şartları

3 ay erteleme imkanı bulunan Akbank ihtiyaç kredisi için kişilerin bilmesi gereken şartlar şu şekildedir.

  • İlk kredi taksitiniz için banka tarafından erteleme ödeme faizi uygulaması yapılmaktadır.
  • Kredi çekebilmek için kişilerin kendilerine ait bir işinin olması, farklı birisinin yanında düzenli olarak çalışıyor olması ve sigortalı olması gerekmektedir.
  • İşyerinde en az 3 aydır çalışıyor, sigorta primleri ve maaşın da düzenli olarak yatırılıyor olması gerekmektedir.
  • Kredi notunun 1200’den düşük olmaması gerekmektedir.

Akbank 3 Ay Ertelemeli Kredi’nin Miktarları ve Faiz Oranları

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına dahil olacak kişilerin faydalanacağı faiz oranlarını şu şekilde sıralayabiliriz.
  • 10 bin TL ve 48 aylık vade seçeneği için %1,41 faiz uygulanacaktır. Kişilerin bu paket içi ayda 305,93 TL ödeme yapması gerekir.
  • 20 bin TL ve 48 ay vade seçeneği için %1,37 faiz uygulanacaktır. Kişilerin bu paket için ayda 605,71 TL ödeme yapması gerekir.
  • 30 bin TL ve 48 ay vade seçeneği için %1,33 faiz uygulanacaktır. Kişilerin bu paket için ayda 899,41 TL ödeme yapması gerekmektedir.
  • 50 bin TL ve 48 ay vade seçeneği için %1,23 faiz uygulanacaktır. Kişilerin bu paket için ada 1.461,24 TL ödeme yapması gerekmektedir.

Akbanktan İhtiyaç Kredisi Çekmek İçin İstenen Evraklar

Eğer mobil uygulama ya da internet bankacılığından kredi başvurunuza olumlu yanıt verilmemişse, aşağıda belirteceğimiz evraklar ile şubeden başvuru yapabilirsiniz.
  1. Nüfus cüzdanı sureti
  2. Adres teyidi için belge.
  3. Gelir belgesi ya da maaş bordrosu
  4. Özel sektör çalışanları için hizmet dökümü belgesi.

Etiketler: akbank 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi.

Yorumlar