Akbank Öğrenciye Gelirsiz Belgesiz Kredi Kartı Başvurusu

Akbank Öğrenciye Gelirsiz Belgesiz Kredi Kartı BaşvurusuAkbank artık öğrencilere gelirsiz belgesiz Axess exi26 bankacılık hizmeti adı altında kredi ve kredi kartı hizmetini sunarken bir yandanda öğrencilerin kredi kartı başvurularını değerlendirmeye başlamıştır, öğrencilerin eğitim hayatlarında en büyük ihtiyacı olan kredi kartı hizmetini çoğu banka vermemekteydi bunun başlıca sebebi öğrencilerin aylık gelirlerinin olmamasıydı, akbank Exi26 ile artık 26 yaşının altındaki tüm öğrenciler kredi kartını gelirsiz ve belgesiz online başvuru yaparak teslim alacaktır.

Akbank Axess Exi26 Öğrenci Kredi Kartının Özellikleri

Axess exi26 adındanda anlaşılacağı üzere öğrencilere özel tasarlanmış sadece 26 yaşın altındaki bireylerin kullanabileceği bir kredi kartı hizmetidir. En az 16 yaşında olan öğrenciler başvuru yapabilir.




  • Axess exi26 kredi kartı kullananlar akbank üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde 1 chip para 1 TL olarak hesaplanmaktadır.
  • Yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverileri faizsiz olarak 1 ay ertleme ve 3 ay taksitlendirme fırsatına sahip olacaksınız.
  • Acil nakit ihtiyaçlarınızda 500 TL nakit avans uygun faiz oranları ve 3 ay taksitli ödeme imkanı ile anında hesabınıza yatmaktadır. Axess exi26 kredi kartınızı aldıktan sonra 5990’a​ "PARA" boşluk ve kartınızın son 6 hanesini bankaya kayıtlı cep telefonuzdan sms olarak göndermeniz gerekmektedir..
  • Tüm akbank atm'lerinden anında nakit ihtiyacınızı çekebilirsiniz.
  • İlk yıl kredi kartı aidatı ödemezsiniz sonraki yıllar için 20 TL aidat ödemeniz gerekecektir.

Akbank Axess Exi26  Öğrenci Kredi Kartına Başvuru Nasıl Yapılır?

Akbank Axess Exi26 öğrenci kredi kartı başvurularınızı en yakın akbank şubelerinden veya "www.akbank.com.tr" adresinden online olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank Axess Exi26 Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Axess Exi26 Öğrenci Kredi kartınızın şifresini oluşturmak için; KKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifresini oluşturmak istediğiniz kredi kartınızın son 4 hanesini 4425’e sms olarak gönderin,

Etiketler: akbank öğrenci kredi kartı başvurusu, akbank exi26 öğrenci kredi kartı, akbank gelirsiz belgesiz öğrenci kredi kartı. akbank öğrenci kredi kartı özellikleri.

Yorumlar