Bankaların Güncel Taksitli Nakit Avans Limitleri ve Faiz Oranları

Kredi kartı kullanan kişilerin büyük bir çoğunluğunun severek tercih ettiği nakit avans özelliği, ATM noktalarından kişilerin anında nakit ihtiyaçlarını giderebilmelerini sağlamaktadır. Sahip oldukları kredi kartının kullanılabilir limiti kadar yapacakları nakit çekimlerde, aynı zamanda taksitli ödeme imkanından da faydalanabilmektedirler. Ancak, bankaların nakit avans limitleri ve faiz oranları konusunda araştırma yapılmadan kesinlikle kredi kartı başvurusu yapılmaması gerekmektedir.
Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar ve kredi kartlarına göre ne kadar nakit avans çekilebileceği ve bankanın uygulayacağı faiz oranlarını şu şekilde ele alabiliriz.

Akbank Axess Taksitli Nakit Avans
Axess özellikli kredi kartı kullanan kişiler, en az 200 TL en fazla da 15 bin TL nakit avans çekebilirler. Ödemelerini ise 2 aydan 12 aya kadar yapabilirler. Bankanın faiz oranı ise %1,84 şeklindedir.

Garanti Bonus Taksitli Nakit Avans
Garanti Bankası’ndan Bonus kredi kartı alan kişiler, 500 TL ile 20 bin TL arasında nakit avans özelliğinden faydalanabilmektedir. Taksitli nakit avans çeken kişiler borçlarını geri ödeyebilmek için en fazla 12 aylık vade süresini tercih edebilecektir. Son olarak bankanın taksitli nakit avans için belirlediği faiz oranı ise %1,84 olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi Bankası World Taksitli Nakit Avans

Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, kullanıcılarının avantajlı bir şekilde kredi kartı kullanabilmeleri için onlara World özellikli kredi kartı hizmeti sunmaktadır. Bu kredi kartını kullanan kişiler, kredi kartı limitleri ne olursa olsun, en az 300 TL değerinde nakit avans çekebilirler. Üst limit ise bulunmamaktadır. Bundan dolayı kredi kartı limitiniz kadar nakit avans çekimi yapabilirsiniz. Geri ödeme işlemlerinde size sunulan vade seçeneği 12 aydır. Bankanın taksitli nakit avans hizmeti için belirlediği faiz oranı ise %1,84 şeklindedir.

İşbank Maximum Taksitli Nakit Avans
Türkiye’de bankacılık sektörünün öncülerinden birisi olan İş bankası, Maximum özellikli kredi kartlarını müşterilerine sunmaktadır. Bu kredi kartını kullanan kişiler, ATM noktalarından nakit avans çekmek istediklerinde, %1,84 faiz oranından faydalanacaktır. Kişiler nakit avans çektikten sonra isterlerse tek çekim isterlerse de taksitli çekim yapabilirler. Taksitli nakit avans için 5 ay ile 12 ay arasında vade seçimi yapılabilmektedir.

TEB Bonus Taksitli Nakit Avans

TEB Bonus kredi kartı kullanan kişilerin taksitli nakit avans için en az 250 en fazla da 10 bin TL çekim yapma şansı bulunmaktadır. %1,84 faiz oranı ile kullanılacak bu hizmette, 3 aydan 12 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır.

Finansbank Cardfinans Taksitli Nakit Avans
Herhangi bir alt ve üst çekim limiti olmadan nakit avans çekme şansını size sunan QNB Finansbank, 6 aydan 12 aya kadar vade seçeneği ile size taksitli nakit avans imkanı sunmaktadır. %1,84 faiz oranı da bu hizmet için belirlenmiştir.

ING Bank Bonus Taksitli Nakit Avans
ING Bank Bonus kredi kartı kullanıcıları, taksitli nakit avans çekeceğinde herhangi bir limit şartı ile karşılaşmamaktadır. %1,84 faiz oranı ile yapacakları nakit avans çekimlerinde, taksit sayısı ise 2 aydan 12 aya kadar değişmektedir.

Vakıfbank World Taksitli Nakit Avans
2 aydan 9 aya kadar taksitli nakit avans imkanı bulunan Vakıfbank müşterileri, %1,84 faiz oranından faydalanarak anında nakit çekimi yapabilmektedirler.

Ziraat Bankası Maximum Taksitli Nakit Avans
Ziraat Bankası’nın Maximum özellikli kredi kartını kullanan kişiler, 100 TL’den 10 bin TL’ye kadar anında taksitli nakit avans çekebilmektedirler. Çekecekleri nakit avans miktarı ne olursa olsun, taksit sayısı olarak da 12 aya kadar seçim yapabilirler. Faiz oranı ise %1,65 şeklindedir.

Etiketler: taksitli nakit avans limiti, taksitli nakit avans faiz oranı.

Yorumlar