Denizbank 1953 Sms Servisi İle Anında Kredi Kartı Başvurusu

Denizbank müşterisi olsanız ya da olmasanız bile sms ile kredi kartı başvuru hizmetlerinden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Sms ile kredi kartı başvurusu yapabileceğiniz Denizbank kredi kartları için, sadece beş dakika içerisinde başvuru sonucunuzu öğrenebileceksiniz. Banka, kredi kartı kullanacak olan kişilere, Bonus özelliği de sunmaktadır. Bundan dolayı Bonus üye işyeri olan alanlarda yapacağınız harcamalar, size çok yüksek tutarlarda puan olarak geri gelecektir.

Denizbank Sms İle Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankanın en çok tercih edilen Şeker Bonus Kart için başvuru yapmak istediğinizde, BONUS yazıp bir boşluk bırakınız. Ardından TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı da 1953’e gönderiniz. Sadece bu kısa mesajı göndererek, başvurunuzu yapacak ve 5 dakika içerisinde de kredi kartı başvuru sonucunuzu öğrenmiş olacaksınız.

Denizbank Kredi Kartları Çeşitleri Nelerdir?

Denizbank sms ile kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişilere sunulan birçok kredi kartı bulunmaktadır. Şuan bankanın başvuruları kabul ettiği kredi kartlarını şu şekilde sıralayabiliriz.
  1. D- Şarj Bonus
  2. Emekli Bonus
  3. Banka Hesap Kartları
  4. Şehir Kartları
  5. Afili Bonus
  6. Taraftar Bonus Kart
  7. Denizbank Bonus Kredi Kartı
Şuan kişilerin başvuru yapacakları kredi kartları bu şekildedir.

Denizbank’tan Kredi Kartı Alabilmek İçin Faydalanacak Kanallar Nelerdir?
Denizbank kredi kartlarından faydalanmak isteyen kişilerin başvuruda bulunacakları kanallar şu şekildedir.
  • Telefon ile kredi kartı başvurusu
  • Sms ile kredi kartı başvurusu
  • Web üzerinden kredi kartı başvurusu
  • Denizbank şubelerinden kredi kartı başvurusu
  • Denizbank ATM noktalarından kredi kartı başvurusu
  • Denizbank telefon bankacılığı ile kredi kartı başvurusu
Bu yöntemleri kullanarak sizler de kredi kartı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve Denizbank’ın sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanmış olacaksınız.

Denizbank Bonus Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?

Denizbank Bonus kredi kartı kullanacak olan kişiler her şeyden önce alışverişlerinden bonus kazanacaktır. Bu bonuslar, yapılan alışveriş tutarına göre, farklı oranlarda verilmektedir. Bu puanlar ile de diğer alışverişlerinizde harcama yapabilecekiniz. Bunun dışında, taksitli alışverişlerden faydalanacaksınız, limit arttırma ve azaltma işlemi yapabileceksiniz, fatura ödemesi yapabilir ya da otomatik fatura ödeme talimatı verebilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıklar sayesinde, ekonomik olarak da ciddi bir rahatlık içerisine girdiğinizi göreceksiniz.

Etiketler: denizbank sms ile kredi kartı başvurusu, denizbank kısa mesajla kredi kartı basvurusu.

Yorumlar