Denizbank 3280 Telefon Sms Bankacılığı

Denizbank SMS bankacılığı hizmetleri sayesinde, kişilerin banka şubesine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak birçok bankacılık hizmetinden faydalanabilecektir. SMS bankacılığı hizmetlerinden faydalanacak kişiler sadece kredi ya da kredi kartı başvurularında değil, bakiye sorgulama, ekstre özeti alma ya da teslim aldıkları banka kartı ya de kredi kartları için anında şifre belirleme işlemi yapabilecekler.

Denizbank SMS ile Paracard Hesap Bakiyesi Öğrenme
Denizbank tarafından söze teslim edilen Paracard için henüz şifre belirlemediyseniz, doğrudan SMS bankacılığı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken HESAP yazıp Paracard’ınız için belirlenmiş kart numarasının son 4 hanesini yazmalısınız. Bu mesajı 3280’e göndererek, anında kartınızda ne kadar bakiye olduğunu görüntüleyeceksiniz.

Denizbank Müşteri Numarası İle Hesap Bakiyesi Sorgulama
Denizbank SMS bankacılığı hizmetlerinde, müşteri numaranızı kullanarak anında hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Vadesiz hesabınızda ne kadar paranız kaldığını öğrenmek için BAKIYE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 7 haneli müşteri numaranızı yazın ve hazırlanan kısa mesajı da 3280’e gönderin. Bu işlem sonrasında anında hesap bakiyenizde ne kadar para olduğunu görüntüleyebileceksiniz.

Eğer döviz hesabınız varsa onun için de BAKIYE, müşteri numarası ve USD aralarında birer boşluk bırakılarak yazıldıktan sonra 3280’e gönderilmelidir.

Denizbank SMS İle Kredi Kartı Şifresi Alma

Paracard’ınız için henüz şifre oluşturmamışsanız, SIFRE yazmalı, ardından da bir boşluk bırakarak, kart numaranızın son 4 hanesini yazmalısınız. Bu mesajı 3280’e gönderdikten sonra kartınız ile işlem yapabileceğiniz şifre cep telefonunuza mesaj olarak gelecektir.

Yorumlar