Faturalı Hatta Nakit Para (Kredi) Veren Yerler

Faturalu hatta nakit para (kredi) almak isteyenler için son dönemlerde bankalardan kredi alamayan kişilere hizmet sunmak amacıyla kurulmuş, kişilerin kullandıkları faturalı hatlar üzerinden de onlara kredi imkanı sağlayan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar, genellikle 1.000 TL ile 6.000 TL arasında değişen tutarlar ile kişilere yardımcı olmaktadır. Başvuru yapacak olan kişilerin ise kesin olarak bu hizmetten faydalanması mümkün değildir. Burada, kişilerin faturalı hatları üzerinden işlem yapılacak ve sonrasında başvuru sonuçları bildirilecektir. Faturalı hatlara kredi kapsamında, tüm operatörler başvuruda bulunabilirler.

Türk Telekom Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?

Türk Telekom hat sahibi olan kişiler, eğer faturalı hat kullanıyorlarsa, kendi çabaları ile de nakit sorununu çözebilirler. Bunun için Türk Telekom mağazalarına giderek, faturalı hattınızın üzerine bir cep telefonu almanız gerekmektedir. Bu cep telefonunu da isterseniz kişilere isterseniz de firmalara satarak, işlem yapabilirsiniz.

Turkcell Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?

Turkcell faturalı hat kullanıcıları da, doğrudan faturalı hatları üzerinde cep telefonu ya da tablet alarak nakit ihtiyaçlarına son verebilirler. Alacakları teknolojik ürünü sattıktan sonra çözülecek olan nakit sorunu, geri ödeme işlemlerinde de 24 ya da 36 ay vade ile faturalı hat borcu şeklinde ödenecektir.

Vodafone Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?

Vodafone hat kullanıcıları, faturaları üzerine cep telefonu alarak 5 bin TL ile 6 bin TL arasında nakit kredi elde edebilirler. 24 ay vade ile alınacak cep telefonu, aynı gün içerisinde kutusuna zarar verilmeden başka bir firmaya ya da kişiye satılmalıdır.


Faturalı Hat Üzerine Nakit Kredi Veren Firmalar

Banakalarda sicili bozuk olan vatandaşlar için özel aracılık şirketleri kullanmakta olduğunuz operatör veya adsl hattınız üzerinden size faturanıza yansıyacak şekilde nakit para imkanı sunmaktadırlar.


İstanbul Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0212 914 10 14
Ankara Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0312 433 97 95
İzmir Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0232 332 09 10
Adana Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0322 277 08 23
Antalya Faturalı Hatta Nakit Kredi: 0242 273 76 15

SmsBanka.com Yasal Bilgilendirme: Şuanda okumuş olduğunuz makale tamamen bilgilendirme amaçlı olup faturalı hatta nakit para veren firmaların reklamlarından esinlenerek hazırlanmıştır hiç bir yasal sorumluluk kabul etmemekteyiz.



 Etiketler: faturalı hatta kredi, faturalı hatlara nakit kredi, faturalı hatta kredi veren yerler.

Yorumlar