Garanti 3340 Sms İle Anında Kredi Kartı Başvurusu

Ülkemizde hem gençler hem de düzenli bir işte çalışan kişilerin kredi kartı konusunda en çok başvuru yaptığı banka bilindiği gibi Garanti Bankası’dır. Bonus kredi kartı imkanı sağlayan banka, kişilerin birçok işyerinde ayrıcalıklı alışveriş yapması ve kredi kartı harcamalarına ekstra puan vermesiyle de bilinmektedir. Ayrıca, Bonus özellikli kredi kartlarından kullanmak isteyen kişiler, Garanti Bankasına SMS ile kredi kartı başvurusu da yapabilmektedir.  Bankaya yapılacak olan SMS başvurusunda, sonuçlar 10 dakika içerisinde telefon numaranıza kısa mesaj ile bildirilecek ve onaylanan kredi kartları için yapmanız gerekenler belirtilecektir.

Garanti Bankası Telefondan Mesaj İle Kredi Kartı Başvurusu

SMS ile kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kullanıcıların ilk olarak büyük harfler ile BONUS yazması, ardından da bir boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazması gerekmektedir. Hazırlanan kısa mesaj 3340’a gönderildikten sonra başvuru değerlendirmeye alınacaktır.

Başvurusu onaylanan kişiler işin banka aynı gün içerisinde kartın basılmasını ve kuryeye teslim edilerek kişilere teslim edilmesini sağlayacaktır. Müşteri temsilcinizden alacağınız referans numarası ile kredi kartınızın ne zaman teslim edileceğini de öğrenebilirsiniz.

SMS ile Kredi Kartı Başvuru Yapmanın Avantajları

SMS ile yapılacak kredi kartı başvurularında, kişiler kesinlikle şubede sıra bekleme ile uğraşmayacak ve anında kredi kartı sahibi olacaktır. Yukarıdaki gibi SMS hazırlayıp bankaya ilettikten sonra banka incelemeleri başlatacak ve başvuru sonucunuz ne olursa olsun en fazla 10 dakika içerisinde size sonucunuzu bildirecektir.

Etiketler: garanti sms ile kredi kartı, garanti bankası sms ile kredi kartı başvurusu.

Yorumlar