Halkbank 3401 Telefon Sms Bankacılığı

Halkbank, banka şubelerinde uzun kuyrukların ve yoğunluğun engellenmesi, hem bireysel hem de ticari banka müşterilerinin işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapabilmesi amacıyla, sms bankacılığı kanalını kurmuştur. Halkbank 3401 sms bankacılığı üzerinden, şubelerde yaptığınız tüm işlemleri sorunsuz bir şekilde yapabilecek, bankanızın şubesine gitmeye de gerek kalmadan, talimatlarınızı yerine getirebileceksiniz.

Halkbank 3401 Sms Bankacılığı Hizmeti Nasıl Aktif Edilir?

Bu hizmetten faydalanmak isteyen kişilerin, ilk olarak müşteri hizmetlerini araması ve talimat vermesi gerekmektedir. Bunun için 444 0 400 ya da 0850 222 0 400 telefon numaralarını aramaları gerekmektedir. Müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra, sms bankacılığı kanalının aktif hale getirilmesini istediğinizi belirtmeniz, yeterli olacaktır.

Halkbank Sms ile Hesap Bakiyesi Öğrenme Nasıl Yapılır?
Halkbank 3401 sms bankacılığı kullanan kişilerin hesap bakiyelerini öğrenebilmeleri için şubeye, banka ATM’sine, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ya da müşteri hizmetlerine bağlanmasına kesinlikle gerek yoktur. Tek bir sms ile hesap bakiyesini öğrenebilirler. Bunun için BAKIYE yazıp 3401’e kısa mesaj göndermeleri yeterlidir.

Halkbank SMS İle Kredi Kartı Bakiyesi Nasıl Öğrenilir?
Halkbank aracılığı ile kredi kartı kullanıyorsanız ve kredi kartınızın kullanılabilir bakiyesinde ne kadar limit kaldığını öğrenmek istiyorsanız, aynı şekilde bir kısa mesaj göndererek işlem yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken 3401 numarasına KKBAKIYE yazıp göndermektir. Ardından banka tarafından kredi kartı bakiye bilginiz size gönderilecektir.

Halkbank Sms İle Kredi Kartı Ekstre Bilgisi Nasıl Sorgulanır?
Halkbank müşterisi olan kişiler, kredi kartlarının ekstre bilgilerine de çok hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir. Bunun için EKSTRE yazıp 3401’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir. Kısa mesaj gönderildikten kısa bir süre sonra onlara ne kadar borçları olduğu, dönem borcu, asgari ödeme tutarı, son ödeme tarihi ve ekstrede yer alan diğer detayların tamamı kısa mesaj olarak gönderilecektir.

Halkbank SMS İle Yeni Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?
Halkbank’tan almış olduğunuz yeni kredi kartınızın şifresini belirlemek için 3401’den faydalanabilirsiniz. Bunun için SIFRE, kredi kartının ön yüzünde yer alan kart numarasının son 6 rakamını, anne kızlık soyadınızın ilk iki harfini yazmalısınız. Hazırlanan mesajı da 3401’e gönderdikten sonra banka tarafından kredi kartınızı kullanabilmeniz için gereken şifre size kısa mesaj ile gönderilecektir.

Halkbank SMS İle İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Halkbank müşterisi olma zorunluluğu bulunmayacak şekilde, sms üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken TC kimlik numarası, kredi bedeli ve aylık belgelenebilir net gelirinizi birer boşluk bırakarak yazıp, 3401’e göndermektir. Ardından banka birkaç dakika içerisinde başvuru sonucunuzu bildirecektir.

Halkbank Talimatsız SMS Bankacılığı Komutları
Talimat vermeye gerek kalmadan kullanabileceğiniz SMS komutları, Halkbank tarafından aşağıdaki gibi belirlenmiştir.
Fon fiyatları için FON
Repo oranları için REPO
Döviz kuru için DOVIZ

Yorumlar