Havale ve EFT Ücreti Almayan Bankalar (Güncel)

Aynı bankadaki farklı hesaplara yapılacak olan para transferleri (havale) ya da iki farklı banka arasında yapılacak para transferi (EFT) işlemlerinde, bankaların talep ettiği bazı komisyon bedelleri bulunmaktadır. Eğer kişiler çok kısıtlı sayıda havale ya da EFT yapıyorsa, bu tutarların çok olduğunu düşünmeyecektir. Ancak, düzenli olarak para transferi yapan kişiler uzun vadede çok yüksek miktarlara havale ya da EFT komisyonu ödeyeceğinden dolayı bu durumu bir sorun olmaktan kurtarmak isteyecektir. Havale ve EFT ücreti almayan bankalar konusunda araştırma yapan kişilerin karşısına, iki farklı banka ve hizmeti çıkacaktır. Bunlardan ilki Garanti Bankası’nın sunduğu Garanti One, diğeri ise QNB Finansbank’ın sunduğu Enpara’dır.

Garanti One Mobil Kullananlar Havale ve EFT İşlemleri Ücretsiz

Garanti One mobil uygulamasını cep telefonuna yükleyen kişiler, havale ve EFT işlemlerinde kesinlikle ücret ödemeyecektir. 18 ile 25 yaş arasındaki kişilerin faydalanacağı bu hizmette, kişilerin adına bir banka hesabı açılacaktır. Herhangi bir banka kartı olmasa bile, Garanti One uygulamasını kullanarak ATM noktalarından anında para çekme ya da yatırma işlemi de yapılabilecektir.

Enpara Müşterileri Havale ve EFT Ücreti Ödemiyor!

Türkiye’nin severek kullandığı Enpara, hem havale hem de EFT işlemlerinde sıfır komisyon talep etmektedir. Düzenli olarak para transferi yapan ve bunun için komisyon ödemek istemeyen kişiler, Enpara.com internet sitesi üzerinden başvuru yaparak, anında hesap açılışı yapabilir ve Enpara’nın ayrıcalıklarından faydalanmaya başlayabilirler.

Etiketler: havale ücreti almayan bankalar, eft ücreti almayan bankalar.

Yorumlar