Kredi İle Cep Telefonu Almak İsteyenler İçin Bankalardan TEKNO Kredi

Cep telefonu üreten firmalar, sürekli olarak yeni modelleri piyasaya sürmekte ve müşteri potansiyellerini de ciddi anlamda genişletmektedirler. Ancak, Türkiye’de harcamaların kontrol altına alınabilmesi amacı ile, kredi kartı kullanarak cep telefonlarının taksitli bir şekilde alınması tamamen engellenmiş durumdadır. Bundan dolayı da binlerce lira olan cep telefonlarının alınması, oldukça zor hale gelmiştir. Bu durumun önüne geçebilmek amacıyla da cep telefonu kredisi veren bankalar ortaya çıkmıştır. Bu bankalar, bazı firmalar ile anlaşma yaparak, kişilere telefon limiti kadar ihtiyaç kredisi sunmakta ve bu sayede kişiler telefon bedelini taksitli bir şekilde ödeyebilmektedir.

Cep Telefonu Kredisini Hangi Mazağlardan Alabilirim?

  • ING Bank ve Teknosa: Teknosa mağazalarından cep telefonu alacak kişiler, anında ING Bank’tan cep telefonu kredisi alabilir. Teknosa mağazalarında yapılacak kredi başvurularında 36 aya kadar vade seçimi yapabilecek ve kredi için de %1,39 kredi faiz oranından faydalanabileceksiniz.
  • Denizbank ve Media Markt: Media Markt mağazalarından yapacağınız cep telefonu alışverişlerinde, Denizbank aracılığı ile %1,38’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile cep telefonu kredisi alabilirsiniz.

Bankaların Sunduğu Tekno Kredinin Avantajları

  • Tekno kredi sayesinde kişiler nakit sıkıntısı yaşamayacaktır.
  • Kredi kartı olmadan da kişiler taksitli bir şekilde alışveriş yapabilecektir.
  • Kesinlikle yüksek faiz oranları ödenmeyecektir.
  • Düzenli ödeme sayesinde kredi notunuzda artış olacaktır.
  • Yapacağınız bir sonraki alışveriş için puan biriktirme şansına da sahip olursunuz.
Etiketler: cep telefonu kredisi veren bankalar, tekno kredi veren bankalar.

Yorumlar