Maaşa Göre Kredi Hesaplama Uygulaması ve Örnek Hesaplamalar

Maaşa göre kredi hesaplama yapmadan önce daha önce kredi almamış olan kişilerin aklında genellikle maaşlarının kredi alabilmeleri için yeterli olup olmadığı sorusu gelmektedir. Eğer sizler de bu şekilde merak ettiğiniz bir konu ile baş başa kalmışsanız, sizin için sunduğumuz maaşa göre kredi hesaplama uygulamasını kullanabilir ve mevcut maaşınız ile bankaların size hangi vade süresi için ne kadar kredi verebileceğini hesaplayabilirsiniz. Bu hesaplama uygulaması, bankaların belirlemiş oldukları politikalar ve yasal zorunluluklar dikkate alınarak hesaplanmıştır.

Ortalama Maaşa Kredi Hesaplama Uygulaması

2018 yılında kredi başvurusu yapacak olan kişilere yardımcı olmak amacıyla hazırlanna bu uygulamadan sizler de ücretsiz bir şekilde faydalabileceksiniz. Uygulamayı kullanabilmeniz için yapmanız gereken oldukça basittir. Üst kısımda maaşınız oalrak belirlenen kısma aylık belgelenebilir maaşınızı yazmanız yeterlidir. Bunun hemen alt kısmında otomatik olarak hangi maaş miktarına hangi vade sürelerinde ne kadar kredi çekebileceğiniz açık bir şekilde yazılacaktır.



Maaşınız ?
12 Ay Vadeli :
TL
24 Ay Vadeli :
TL
36 Ay Vadeli :
TL
48 Ay Vadeli :
TL


Örnek Maaşa Göre Kredi Hesaplama Tablosu

-    Aylık geliri 1.400 TL olanlar 48 ay vade için en fazla 21.000 TL ile 24 bin TL
-    2 bin TL aylık geliri olan kişiler 48 ay vade için en fzla 30 bin TL ile 35.000 TL
-    Aylık geliri 3.000 TL olanlar 48 ay vade için en fazla 45.000 TL ile 50 bin TL

Maaşa göre kredi miktarları yukarıdaki gibidir. Ancak, kişilerin maaşları yüksek olsa bile kredi notları düşük olduğunda, kredi limitleri istemsiz bir şekilde banka tarafındna düşük tutulacaktır.

Etiketler: maaşa göre kredi hesaplama, maaşa göre ne kadar kredi çekebilirim.

Yorumlar