Odeabank 8444 Telefon Sms Bankacılığı

Odeabank müşterilerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde bankacılık faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için oluşturulan 8444 SMS bankacılığı servisi, birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Kişiler bu servisten faydalandıklarında hesap bakiyelerinde ne kadar para kaldığını, kredi kartı için oluşturulan ekstre durumu, anında kredi kartı başvurusu ya da kendilerine teslim edilen kredi veya banka kartları için şifre oluşturma hizmetlerinden faydalanabilecektir.

Odeabank Telefon(SMS) İle Hesap Bakiyesi Öğrenme Nasıl Yapılır?

Banka hesabınızda ne kadar paranız kaldığını öğrenmek ya da beklediğiniz para transferinin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenmek için BAKIYE yazıp 8444’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir. Telefon numaranız sistemde kayıtlı olduğundan dolayı, kart bilgisine gerek olmadan talebiniz yerine getirilecektir.

Odeabank Telefon (SMS) İle Kredi Kartı Ekstre Alma
Kredi kartı ekstrenizi incelemek, ödeme yapmak ya da son ödeme tarihinden emin olmak için EKSTRE ve kredi kartı numaranızın son 4 hanesini aralarında birer boşluk bırakarak yazmalı, bu kısa mesajı da 8444’e kısa mesaj olarak göndermelisiniz.

Odeabank Telefon (SMS) İle Kredi Kartı Başvurusu
Odeabank’ın ayrıcalıklar ile dolu Banko isimli kredi kartına 8444 sms bankacılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için BANKO yazıp 8444’e kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Başvuru sonucunuz inceleme sonrasında en fazla 10 dakika içerisinde bildirilecektir.

Odeabank Telefon (SMS) İle Kart Şifresi Alma
Banka kartınız ya da kredi kartınız için ilk defa şifre alacaksanız, bunun için SIFRE yazıp bir boşluk bırakın ve kart numarasının son 4 hanesini tuşlayın. Bu kısa mesajı da 8444’e gönderiniz.

Yorumlar