Taksit Ertelemeli Kredi Veren Bankalar [Güncel]

İnsanların artmakta olan ihtiyaçlarının karşılanmasın için bazı zamanlarda ekonomik olarak yetersiz kalınan durumlar ortaya çıkmaktadır. Bu durumların ortaya çıkmasının hemen ardından sorunların çözülmesi ve de ihtiyaçların karşılanması için insanların bankalara başvurarak çeşitli kredi taleplerini bankaya ilettikleri bilinmektedir. Bu başvuru sonrasında bankalar tarafından yapılan incelemeler  ile birlikte kredi talepleri uygun veya olumsuz olarak değerlendiriliyor.

Taksit Ertelemeli Kredinin Avantajları Nelerdir?

Özellikle son dönemlerde müşteriler tarafından başvurulan ertelemeli ihtiyaç kredisi talepleri hızla artış gösteriyor. Bu başvuruları alan birçok banka da talep edilen bu kredi imkanlarını uygun koşullar ile müşterilerine sunuyor. Özellikle ertelemeli kredi talep etmekte olan müşteriler aldıkları kredilerin ödemelerine daha sonraki dönemlerde başlayarak aradaki sürede kendilerini ekonomik olarak toparlanma sürecini yaşayabiliyorlar. Bankalar tarafından uygulanan politikalar ile farklı müşterilerin bankaya müşteri olarak çekimi de sağlanmış oluyor. Bu kredi erteleme süresi 3 ay ve 6 ay arasında değişkenlik göstermektedir.

3 Ay Taksit Ertelemeli Kredi Veren Bankalar ve Faiz Oranları
  • Ülkemizde banka kredileri konusunda en çok tercih edilen bankalardan birisi olan TEB, kişilerin 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanmalarına olanak sağlamaktadır. 36 aya varan vade seçeneği bulunan ve %1,20 kredi faizi uygulanan bu hizmette, kişiler 3000 TL’ye kadar %1,20 30 bin TL’ye kadar da %1,38 faiz oranından hizmet alacaktır. 
  • İkinci ertelemeli kredi veren banka ise ING Bank’tır. Kişilerin 48 ay vade seçimi ve 10 bin TL kredi limitine kadar 3 ay ertelemeli kredi kullanmasına müsaade edilmektedir. Bankanın ertelemeli krediler için belirlediği kredi paketinde faiz oranları ise %0,99’dan başlamaktadır.
  • Akbank, %1,24’ten başlayan kredi faiz oranları ile 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunan diğer bir bankadır. 10 bin TL’ye kadar başvuruların kabul edildiği bu kredi paketinde, kişilerin en fazla seçeceği vade süresi ise 36 aydır.
  • Son olarak karşımıza çıkan banka QNB Finansbank’tır. Finansbank’a başvuru yapacak olan kişiler, 7 bin 500 TL’ye kadar kredi kullanacak ve kredi borcunu ödemeye de kredisini teslim aldığı tarihten 3 ay sonra başlayacaktır. 36 ay vadeli olan kredi paketinde %1,23 faiz uygulaması bulunmaktadır.

4 Ay Taksit Ertelemeli Taşıt Kredisi Veren Bankalar ve Faiz Oranları
4 ay ertelemeli olarak kredi imkanı bulunan bankaların başında Akbank gelmektedir. Tüketicilerin yapacakları kredi başvurularında, 36 ay vade seçeneği sunan banka, kredi paketi için de aylık %1,32 kredi faizi uygulamaktadır. Banka şubelerinden yapabileceğiniz kredi başvurularında,  hem sıfır hem de ikinci el otomobiller için başvuru yapabileceksiniz.

6 Ay Taksit Ertelemeli Kredi Veren Bankalar ve Faiz Oranları
Birçok banka müşterisi en uygun olarak görülen ve 6 ay sonra ödemeli banka kredisini tercih ediyor. Banka kredisini alıp ardından  6 ay sonra ödemelerine başlamak birçok banka müşterisini bu imkanı tanıyan bankalara doğru yönlenmesine de neden olmaktadır. Bu kapsamda Şeker Bank kendi bankalarından alınan ve de uzun vadeli olarak kullanılan kredilerde bu imkanı sunuyor. Şeker Bank özellikle girişimcilere, çiftçilere ve diğer esnaflara tanımlayan 6 ay ertelemeli kredi olanaklarını diğer sabit gelirli müşterilerine de sunmaktadır. Özellikle sabit geliri olan emekli ve memur konumundaki kişiler 6 ay ertelemeli ve 48 aya varan vade uzunluklarıyla bu kredi imkanı sunuyor.

Bu kredilerde ise uygulanan aylık faiz oranı aylık olarak %1,48 olarak ön plana çıkmaktadır. TEB Bankası da müşterileri için  24 Ay vade uzunluğuyla  ve 10.000 Türk Lirası’na kadar olan kredileri 6 ay ertelemeli olacak şekilde müşterilerine sunuyor. Bu banka kredisinde de aylık kredi faiz oranı % 1,42 olarak tespit edilmiştir.

Etiketler:
3 ay taksit ertelemeli kredi, 4 ay taksit ertelemeli kredi, 6 ay taksit ertelemeli kredi.

Yorumlar