Vakıfbank Telefondan Sms İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank Sms ile kredi başvurusu yapabileceğiniz bankalardan birisi olan Vakıfbank, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik kredi paketleri ile size destek olacaktır. Yıl içerisinde geliştirdiği tüm kredi paketlerine yoğun ilgi gösterilen banka, sms kanalı ile yapılacak başvurulara da aynı şekilde uygun koşullardan hizmet sunmaktadır.

 

 Vakıfbank Telefon(SMS) İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank kredilerinden birini kullanmak ve başvuru yapmak isteyen kişiler, banka şubesinden başvuru yapabileceği gibi, internet şubesi üzerinden ve da SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunabilecektir. Özellikle Vakıfbank SMS ile kredi başvurusu 2019 yılı içinde, geçmiş yıllarda da olduğu gibi, en kolay kredi başvuru kanalı olacaktır. SMS ile Vakıfbank kredilerine  başvuru yapmak için, KREDI yazıp TC kimlik numaranızı ve Aylık gelirin yazılması ve 5724’e gönderilmesi yeterlidir.

Vakıfbank Kredi Çeşitlerinin Avantajları
  • Taksitli İhtiyaç Kredisi: 48 aya kadar vade seçeneğinden, düşük faiz oranlarından ve gelir durumunuza göre 3’er aylık ödeme planları ile bu hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi: Yüksek limitte kredi kullanmak istediğinizde ya da doğrudan kredi notunuzdan dolayı başvurunuza onay alamıyorsanız, adınıza kayıtlı konut ya da işyerini ipotek ettirerek kredi kullanabilirsiniz.
  • Otomobil Rehini Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi:  elinizde bulunan otomobilin değerinin yarısı kadar rehin karşılığında otomobil kredisi alabilirsiniz. Bunun için size en yakın Vakıfbank şubesine gitmeniz yeterli olacaktır
  • Bireysel İşyeri Kredisi: bir işyeri açmak için gereken paranız yoksa, işletmenin satın alınması ya da kiralanması için Vakıfbank’ın bu kredi paketine başvuru yapabilirsiniz.
  • Arsa İpoteği Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi: Eğer ipotek karşılığında bir kredi almanız gerekiyorsa ve adınıza kayıtlı arsanız varsa, arsa belgelerini Vakıfbank şubelerine getirerek ipotek karşılığında kredi kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Vakıfbank Sms İle Kredi Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Sms ile kredi başvurusu yapan kişiler, bankanın talep ettiği belgeler ile şubeye gelmelidir. Ayrıca, ipotek şartı ile kredi alacakların da aşağıda belirteceğimiz belgelere ek olarak ipotek edilecek mülke ait belgeleri şubeye getirmesi gerekmektedir.
  1. Gelir belgesi
  2. Nüfus cüzdanı
  3. İkametgah belgesi
  4. İsteğe göre kefil
Kişiler bu şartlar ve belgeler ile kredilerini Vakıfbank şubesinden teslim alabilecektir.

Etiketler: vakıfbank sms ile kredi, vakıfbank sms ile kredi başvurusu.

Yorumlar