Yapı Kredi 4421 Sms İle Anında Kredi Kartı Başvurusu

Yapı Kredi Bankası’nın sunmuş olduğu kredi kartları, Türkiye genelinde üye işyerlerinden yapılacak alışverişlerde kişilere hem ekstra taksit hem de ekstra puan kazanma şansını sunmaktadır. Oldukça beğenilen bu ürün için başvuru yapmak isteyenlere de büyük bir kolaylık sunulmaktadır. Yapı Kredi Bankası’nın bu hizmetlerinden faydalanmak isteyenler sms ile kredi kartı başvurusu yapabilmektedir. Bundan dolayı da, şube gitme ve sıra bekleme sorunu tamamen ortadan kalkmış durumdadır.

Yapı Kredi, Kredi Kartı Çeşitlerine Sms İle Başvuru Nasıl Yapılır?

SMs ile kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişiler, Yapı Kredi Bankası’nın geçerli olan tüm kredi kartlarına yönelik başvuru yapabilirler. Şuan bankanın sunduğu kredi kartlarına baktığımız zaman, şu türler karşımıza çıkmaktadır.
  • Play
  • Adios
  • World
  • World Gold
World kredi kartına başvurmak için WORLD yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı ekleyin. Hazırladığınız bu mesajı 4421’e göndererek anında başvuru yapabilirsiniz.

World Gol kredi kartına başvurmak için GOLD yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı ekleyin. Hazırladığınız bu mesajı 4421’e göndererek anında başvuru yapabilirsiniz.

Adios kredi kartına başvurmak için ADIOS yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı ekleyin. Hazırladığınız bu mesajı 4421’e göndererek anında başvuru yapabilirsiniz.

Play kredi kartına başvurmak için PLAY yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı ekleyin. Hazırladığınız bu mesajı 4421’e göndererek anında başvuru yapabilirsiniz.

Belirttiğimiz yöntemleri uygulayarak sizler de anında kredi kartı başvurusunda bulunabileceksiniz.

Yapı Kredi Kart Başvurusu Alternatif Seçenekler
Sms ile kredi kartı başvurusu yapmanın yanı sıra, internet bankacılığı, müşteri hizmetleri, bankanın internet sitesi ya da doğrudan Yapı Kredi şubelerine giderek de kredi kartı başvurusunda bulunabileceksiniz.

Kredi Kartı Kullanımı hakkında ufak bir bilgilendirme
Kredi kartlarının sağladığı en büyük avantaj ödemede kolaylıktır. Çünkü, hem kişiler nakit taşımak zorunda kalmıyor, hem alışverişlerini taksitli yapabiliyor hem de puan kazanabiliyorlar. Bu sayede, ekonomik açıdan büyük bir rahatlık elde edilmektedir. Ancak, kredi kartı harcamalarınızı kontrol altında tutamadığınız durumlarda, ne yazık ki ödemede zorluk yaşayabilir ve en büyük dezavantaj olarak da geciken borçtan dolayı banka sicilinizin bozulmasına neden olabilirsiniz.

Etiketler:
yapı kredi sms ile kredi kartı başvursu, sms ile kredi kartı başvurusu.

Yorumlar