ING Bank Turuncu Ekstra Kart Özellikleri Ve Başvurusu

ING Bank E-Turuncu hesap kullanan müşterileri Turuncu Ekstra Kart özelliğini çıkartmış bulunmaktadır kullanıcıların en çok merak ettiği şeylerden birisi Turuncu ekstra kart nedir nasıl kullanılır, eğer sizde E-Turuncu hesap ile vadeli/vadesiz hesabınızda paranızı değerlendiriyorsanız Turuncu Ekstra tamda size göre çünkü turuncu ekstra kart kullanıcıları ay içeresinde minimum 750 TL alışveriş yaparak bir sonraki ay E-Turuncu hesaplarına artı %1 faiz oranı eklenir. Ayrıca turuncu hesabınız yoksa Turuncu Ekstra kartınızda duran vadesiz paranıza %1 faiz kazanç eklenir.

ING Bank Turuncu Ekstra Kart Nedir?

Turuncu Ekstra kart Ing Bankasının müşterileri için hizmete sunduğu özel bir banka kartıdır,turuncu ekstra kart ile aylık yapacağınız alışveriş sözü ile hesabınızda bulunan nakit paraya %1 faiz eklenerek paranıza para kazandıran bir kart türüdür.

ING Bank Turuncu Ekstra Kart Özellikleri

  • Turuncu kartın en güzel özelliklerinden birisi temassız olmasıdır 90 TL 'ye kadar olan ödemelerinizi şifre kullanmadan post cihazına tutarak yapababilirsiniz.
  • Platinum Masa mobil uygulamasıyla, restoranlarda indirimler;
    Zorlu PSM’deki seçili eğlence, kültür ve sanat etkinliklerinde upgrade ve Visa Platinum kategori ayrıcalığı.

Turuncu Ekstra Kart İle %1 Faizi Nasıl Alırım?

Turuncu ekstra kart ile harcama yaparak %1 faiz kazanmak istiyorsanız öncelikle E-Turuncu veya Turuncu hesap sahibi olmanız gerekiyor.
Aylık 750 TL ve üstü harcama yaparsanız ki buna fatura ödemeleri dahildir. Bir sonraki ay hesabınıza artı %1 faiz tanımlanır.


Turuncu Ekstra Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Turuncu ekstra kart sahibi olmak istiyorsanız öncelikle ing bank müşterisi olmanız gerkekiyor eğer ing bank müşterisi iseniz;
  1. ING Mobil
  2. İnternet Şubesi
  3. ING Bank Şubeleri
  4. 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı'ndan
E-Turuncu hesabınızı anında açtırarak turuncu ekstra kartınızın başvurusu yapabilirsiniz.

Etiketler: ing bank turuncu ekstra kart, turuncu ekstra kart başvuru, ing bank turuncu ekstra nedir.

Yorumlar