TEB Bankası 4663 İle Anında Kredi Kartı Başvurusu


Alışverişlerinizi kolay bir şekilde yapabilmek, taksit imkanlarından faydalanarak da ödeme işlemlerinde zorluk çekmemenizi sağlayacak olan TEB kredi kartları için, tek bir kısa mesaj ile başvuru yapabilirsiniz. Sms ile kredi kartı başvurusu yapmak isteyen ve bunun için TEB ürünlerini tercih eden kişiler, bankaya kısa mesaj ile başvuru yaptıktan hemen sonra başvuru sonuçlarını öğrenebilecektir. Bundan dolayı zaman kaybı olmadan başvuru sonucunuzu görebilecek ve kartınızı teslim almak için de neler yapmanız gerektiği ile ilgileneceksiniz.

TEB’in sunduğu kredi kartlarına baktığımız zaman, kişilere hem World Card hem de Axess özellikli kredi kartı hizmetlerinin veriliğini görmekteyiz. Bundan dolayı başvuru işlemleri sırasında hangi özellikteki kredi kartının size uygun olduğuna da önceden karar vermeniz gerekmektedir.

TEB Bankası SMS İle Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şubeye gitme zorunluluğu olmadan kredi kartı başvurusu yapabilmek isteyen kişilerin, SMS yöntemini ya da TEB telefon ile kredi kartı başvurusu seçeneklerini kullanması yeterlidir. Bunun için 0850 222 09 29 müşteri hizmetleri destek hattını arayarak da bilgi alınabilecektir.

Ayrıca, TC kimlik numarası kullanarak kişilerin online ortamdan kredi kartı başvurularını yapmaları da mümkündür. TEB’in kredi kartlarına yapılacak başvurularda, kart ismini yazıp 4663’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir. Örnek verecek olursak bankanın en çok tercih edilen kredi kartı ürünü olan YILDIZ kart için, kişilerin başvuru için YILDIZ yazıp 4663’e mesaj göndermeleri yeterli olacaktır. Başvuru sonucunuz size kısa mesaj ile bildirilecektir.

Teb Banksının Bünyesinde Bulunan Kredi Kartı Çeşitleri

TEB ayrıcalığı ile sahip olacağınız kredi kartlarını aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.
  • Cepte TEB Kart
  • TEB Bonus Kart
  • TEB She Card
  • TEB Yıldız Priority Kart
  • TEB Platinium Kart
  • Sade Kart
  • TEB World Card
Şuan için sms ile kredi kartı başvurusu yapabileceğiniz kredi kartı ürünleri yukarıdaki gibidir. Herhangi birisini seçtikten sonra kart ismini yazıp 4663’e kısa mesaj gönderme yöntemi ile sizler de anında başvuruda bulunmuş olacaksınız.

TEB Bankası İnternet Sitesinden Başvurular Hakkında

Kişiler sms ile kredi kartı başvurusu yöntemine ek olarak, bankanın web sayfası üzerinden de anında kredi kartı başvurusunda bulunabilmektedir. Bunun için bankanın internet sitesine giriş yapılması, sonrasında ise sizden istenen bilgileri forma doldurduktan sonra bankaya bu formu iletmeniz gerekecektir. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan kredi kartı başvurularında istenen bilgilere bakıldığı zaman yalnızca TC kimlik numaranız ve cep telefonu numaranız istenecektir. Bu bilgileri doldurduktan sonra başvurunuzu yapabileceksiniz.

Yorumlar