Vakıfbank 3401 Telefon Sms Bankacılığı

vakıfbank sms ile hesap bakiyesi sorgulamaVakıfbank 3401 Sms bankacılığı servisi ile internetiniz olmadan hesap ve kredi kartınızla ilgili bir çok sorgulama işlemi yapacağınızı biliyormuydunuz? 2019 yılında teknolojiyle gelişen mobil bankacılık hizmetini bilinçli kullanan müşteriler olduğu kadar kullanmaya çekinen müşterilerde vardır bu yüzden vakıfbank 3401 sms servisini internet bankacılığı kullanmayan veya internetin çekmediği yerlerde kredi kartınızın limitini sorgulama, hesap bakiyesi öğrenme, kredi kartı şifre alma gibi vb işlemleri kısa mesajla yapabileceğiniz sistemin adıdır.

Vakıfbank Sms İle Hesap Bakiyesi Sorgulama

Vakıfbank sms ile hesap bakiyesi öğrenme işlemini bankaya kayıtlı cep telefonunuzdan yapabilirsiniz, mesaj ile hesap bakiyenizi öğrenmek istiyorsanız 3401'e BAKIYE yazarak gönderiniz eğer sms bankacılığınız aktif değilse; 0850 222 0724 vakıfbank müşteri hizmetlerini arayakkanalından 3-2-1 sırayla tuşlayarak son hesap bilgilerinizi mail olarak hemen isteyebilirsiniz.

Vakıfbank Sms İle Kredi Kartı Limit Sorgulama

Vakıfbank world kredi kartınızın borç ve limit bilgisini öğrenmek istiyorsanız sms bankacılığı hizmetinizin aktif olması gerekmektedir eğer aktif değilse 0850 222 0724 müşteri hizmetlerinden açtırmanız gerekmektedir. Vakıfbank world kredi kartınızın kullanabilir limiti öğrenmek için KKLIMIT yaz bir boşluk bırak kredi kartınızın son 6 hanesini yazarak 3401'e sms olarak gönderiniz.

Vakıfbank Sms İle Kredi Kartı Şifresi Alınırmı?

Vakıfbank sms ile kredi kartı şifrenizi malesef alamazsınız bunun yerine 0850 222 07 24 müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Etiketler: vakıfbank sms ile hesap bakiyesi sorgulama, vakıfbank sms ile kredi kartı limit öğrenme.

Yorumlar