Yapı Kredi İnternetten IBAN Sorgulama

Yapı Kredi İnternetten IBAN Sorgulama

Yapı Kredi Bankası İnternetten IBAN Numarası Sorgulama

İnternet aracılığı ile IBAN numarası sorgulaması yapmak için ilk olarak Hesap Numaranızı bilmeniz gerekir. Yapı Kredi İnternet Bankacılığı veya Yapı Kredi mobil uygulamasını kullanarak IBAN sorgulaması yapabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası genellikle 8 haneli hesap numaraları oluşturur. 8 haneli hesap numaranızı kullanarak;
Yukarıdaki linkte karşınıza gelecek sorgulama alanına hesap numaranızı yazın. Ardından IBAN oluştur butonuna basarak IBAN numaranızı alabilirsiniz.
IBAN numarası sorgulama amacıyla kullanacağınız internet bankacılığı haricinde 444 0 444 numaralı Yapı Kredi müşteri hizmetleri operatörlerini arayarak da IBAN sorgulaması yapabilirsiniz. Buna ek olarak size en yakın Yapı Kredi Bankası şubelerine giderek de IBAN sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. IBAN bilgileriniz e posta yolu ile gönderilmez. IBAN numaraları yalnızca banka hesaplarınız adına verilir. Buna dayanarak kredi kartlarınız için IBAN numarası oluşturulmaz. Ayrıca IBAN numaraları hesap cüzdanlarında bulunmaz. IBAN numaranızı Yapı Kredi Banka şubelerinden edinebilir ve Yapı Kredi mobil uygulamasında dilediğiniz vakitte görebilirsiniz. Kredi Kartlarınızın üzerinde bulunan numara dizini IBAN numarası olmamakla birlikte sadece kart numarasıdır.

Yorumlar

Yorum Gönder